Aynen benim de son 3 bugün doktor kontrolümüz vardı sancı falan çıkmadı en fazla 41 e kadar beklerim diyor doktor bakalım ne zaman gelir bebişler🤷‍♀️

Kndmr Bugün 39+0 olduk haftaya Pazartesi günüm doluyor o gün kontrole gitcem ama bakalım ne olacak 🤷🏻‍♀️

Sedef27 hafif bi nişan gibi lekem geldi ama tık yok sizde varmı bişeyler

Gzdeses alttan muayene oldunuzmu rahim ağzında yumuşama var ama tık yok hafif bi lekelenme oldu ama yok sancılandım ama geçti geri 😂

Funda8989 allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua edin bol bol 🙏🏻❤️

40+4 bugün sancılar geliyor gidiyor asıl beklenen gelmiyor bklm Perşembe 41 iride tamamlıyoruz inşallah o vakte kadar kendisi teşrif etmiş olur. Allah herkese kolaylık versin inşallah 🤲🏻

@Kndmr alttan muayene etmedi sadece ultrasonla baktı suyu falan herşeyi iyi dedi sadece 🤔

Kndmr Yok canım bende hiç bisey yok o yüzden çok korkuyorum😔 ilk çocuğu normal olup ikinci çocuğu amaliyat olan var mi acaba

Gzdeses hım belki son şeylerde alttan bakarlar canım açıkçası bende gece rahatsızlandım gittiğimde alttan muayeneye etti o zaman öğrendim rahim ağzında yumşama olduğunu oranıza zeytin yağıyla masaj yapın eğer yapabilirseniz perine masajı ben ona yoruyorum açıkcası

@Kndmr şimdi bakmaya gerek duymamış olabilir herhangi bir sancı vs.olmadığı için belki de 🤷‍♀️ Hayırlısı bakalım biz ne yapsak da boş onlar geleceği zamanı biliyorlar ☺️

Kndmr ilk oğlum 36 haftalikti doğum yaptım canim😊 ikinci bebeğim buda 39+5 günlük gelmek istemiyor paşa bakalım hayırlısı ne zaman gelecekler acaba 😄

Sedef27 benim kızım dogum kanalında ve şeker olduğu için 40 41 leri bekleyemeyiz risk dediği için hiç açılmam yok geceleri sancılar oluyor bazen 1 saat sürüyor ama sonrası geçiyor. Prş sabah hastaneye yatış ve suni sancı ile doğumu başlatacak nasipse en geç cuma günü evladımı kucağıma sağlıkla alırım inşallah. Herkesin doğumu kolaylıkla olsun.