Sedef27 bendede suni göründü yarın 40 oluyoruz gelecek gibi görünmüyor pzrts suni 🤪🤪 korku başladı

Kndmr yaa ama ben bugün hastaneye gittim haftaya gel yine bakalım dedi haftaya da 41 oluyorum ama ya ben niye doguramim😭

Kndmr bende son 3 :) doğuramamakla meşgulüm cidden . Bi geleydi artık :) hep akşamları sancı oluyor . Ama başka hiç bi belirti yok

Aslihanilhan 😂😂😂 40 oldum yeminle psikolojim bozuldu ağlicam artık 😂🤪

Sedef27 😂😂😂 ben 40 oldum gelmiyorrrdaaa gelmiyorrrr inatçıı oğlum 🥲

Kndmr gelmiyorlar bacim gelmiyor inatci ne yaptıysam olmuyor vallahi uygulama bitti ben hala dogurmadim😄😄

Sedef27 aynı ben yeminle en ufak sancıda bu sefer olucak diyorum çocum içime kaçıyor geri 🤪🤪💕

Kndmr aynısı bende de var yaa hamilelikten iyice piskolojimiz bozuldu valla en ufak sancıda tamam diyorum doğuruyorum 🙈🙈😄acaba kim önce doğum yapcak sen mi ben mi şimdi de bunu merak ettim😂😂

Kndmr bizi 1 2 saat umutladirip gidiyorlar işte bebisler onlarda gelmeden bizi oynatiylar😂😂

Sedef27 😂😂😂aynen her gece dua ediyorum benim gibi doğuramayanlara yardım et allahım 😂😂❤️😌🙏🏻

Kndmr bende mayıs annesiydim ama Nisan annesi oldum uykusuzluktan baş ağrısından meme acısı ayrı meme ucu acısı ayır mahfoldum ama meleğime baktıgım an kokusunu içime çektiğim an tüm acıları unutuyorum 🥰

Merinosunannesii oyy allahım kolaylık versin bir an evvel düzeninizi kurarsınız inşallah kuzum rabbim acısını kederini göstermesin göğüs ucu için kantaron yağı diyorlar kuzum ben bir kaç hafta önceden başladım sürmeye sürüyorum görüşüme kurumasını bekliyorum o göğüsümdeki kabuk kabuk oluşu geçti sıvı geliyor ön hazırlık galiba

Kndmr lansinoh incia kantaron yağı kakao yağı karbonatlı su avent kalkan adını unuttuguö Bi krem daha var birde garmastan pomad bunların hepsini kullandım geçmedi hiçbir şekilde iyi gelmedi uzunca süredir kızıma sütümü sağıp veriyorum şimdi şimdi emzirmeye başladım yine acıyor ama umarım artmaz kendiliğinden geçti bu kullandıkları hiç işe yaramadı bende

Merinosunannesii soğan dediler bana onu sorayım eltim söylemişti çantana koy diye ama oda senin gibiydi onunla konuşayım sana söyleyeyim belki faydası olur