Mayıs anneleri ne durumdasınız 🤪🤪
Kndmr bende son 3 :) doğuramamakla meşgulüm cidden . Bi geleydi artık :) hep akşamları sancı oluyor . Ama başka hiç bi belirti yok
Aslihanilhan 😂😂😂 40 oldum yeminle psikolojim bozuldu ağlicam artık 😂🤪
Mukaddes66 cinsiyeti nedir
Kndmr bende mayıs annesiydim ama Nisan annesi oldum uykusuzluktan baş ağrısından meme acısı ayrı meme ucu acısı ayır mahfoldum ama meleğime baktıgım an kokusunu içime çektiğim an tüm acıları unutuyorum 🥰
Merinosunannesii oyy allahım kolaylık versin bir an evvel düzeninizi kurarsınız inşallah kuzum rabbim acısını kederini göstermesin göğüs ucu için kantaron yağı diyorlar kuzum ben bir kaç hafta önceden başladım sürmeye sürüyorum görüşüme kurumasını bekliyorum o göğüsümdeki kabuk kabuk oluşu geçti sıvı geliyor ön hazırlık galiba
Kndmr lansinoh incia kantaron yağı kakao yağı karbonatlı su avent kalkan adını unuttuguö Bi krem daha var birde garmastan pomad bunların hepsini kullandım geçmedi hiçbir şekilde iyi gelmedi uzunca süredir kızıma sütümü sağıp veriyorum şimdi şimdi emzirmeye başladım yine acıyor ama umarım artmaz kendiliğinden geçti bu kullandıkları hiç işe yaramadı bende
Merinosunannesii soğan dediler bana onu sorayım eltim söylemişti çantana koy diye ama oda senin gibiydi onunla konuşayım sana söyleyeyim belki faydası olur
Merinosunannesii canım sordum soğanı ortadan ikiye böl göğüsüne masaj yap inşallah bi faydası olur
Kndmr birde onu deneyeyim bakalım tesekkür ederim