tinymom Ekvatoral cihazların b yanılma payı olması biraz rahatlıyor beni umarım daha düşük değildir de fazladır
zynpzynp123 tinymom 30. Haftada 1150 gramdık. 3 hafta geriden geldiğimiz söylendi. Bu hafta tekrar kontrole gideceğiz.
Pinaralper Neslihan_13 benımde aynı 33. Haftada 2.170 geldı gayet normal dedı haftasına gore ama tabıkı olcumler 1 hafta onden gıdıyor
tinymom Ekvatoral bide işin tuhaf kısmı şu 3 haftadır düzenli olarak ceviz muz çilek süt tarçın karışımı yapıp içtim balık hapı da kullanmaya başladım zaten kaşar yoğurt yumurta bunları da yiyordum ama 3 haftada 200 Gr almış sadece
Ekvatoral tinymom Eğer hwrhangi bir sıkıntınız yoksa öyle oluyor. Ben çnceki haftalarda arada 3-4 hün eksikti dediğiniz gibi dikkat ettim. Bir gün olsu aradaki fark. Sonraki haftalarda aynı şeyleri yememe rağmen az almıştı kiloyu.
Ftm28 Ayni sorun bendede var 6 ay. İstifra ettim, suan izindeyim 33.haftada 1950 gramdi. 30 da 1600 dü. Yani bu hafta biraz arttirdim öğünleri falan. Doktorum haftada 1 yakindan takip etmek istedi. İnşallah gittiğimde hersey yolundadır
Esraa12 tinymom 36 haftayım bebişim 3.150 grm biraz göbekliymiş kilosu birazcık önde doktor ekmek patates tatlı meyve çikolata yasakladı böyle giderse normal doğuramazssın dedi anan benim acayip tatlı yiyesim çok meyve tüketen bir insanım sabah Akşam meyve yerim yani . Birde kaşar muz süt çok çok tükettim şişkocuk oldu tosunum 😊 bak şimdi kilosu fazla diye kafama takıyorum kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yeterli 🙏
tinymom Esraa12 söylediğiniz şeyleri yiyemiyorm şekerim olduğu için belki de onları yiyemiyorm diye benimki de az kilo aldı . Önemli olan tabiki sağlık 🤗 sağlıkla gelsinler
Ekvatoral tinymom Evet evet bir de genetik yatkınlıkta önemli. Biz eşimle minyon tipliyiz. (Boylarımız kısa, kilomuz baya var artık obez bile sayılıyoruZ ölçümlere göre ) Benim bebeklik fotoğraflarım var o kadar zayıf ve çirkinmişim ki 😅 Ergenlik dönemine kadar ben hep çok çelimsiz bir çocuktum 😅
Rabiaceviz tinymom ulaşır cnm bende 35+6 günlükken gittim 2680 Gr dedi yani seninkide gayet normal doğum zamanına kdr 3000.3500 olur