Aysectn Byznrgk hastane çıkışları , tulum, salopet , nevresim takımını yorgan yastık alez aldı . bebek arabası ve pusetini de alacağını söyledi🤗
Dilek58 Byznrgk biz beraber yaşıyoruz belki bunla kaynaklı ilk oğlumun bezi maması kıyafeti bütün ihtiyaçlarını onlar aldı oğlum 5 yaşında kızıma hamileyim aynı şekilde onunda herşeyini alıcaz diyorlar
MDT Byznrgk şuan için bir iğne bile almadılar ya da aldılar ama uzakta oldukları için ben bilmiyorum 🤷🏻♀️Halası bebek arabasını alacak sadece onu biliyorum. Ama umrumda bile değil. Kimseye güvenerek çocuk yapmadım. Herkes gönlünden kopanı yapsın. Beklenti yok huzur var 😌
minikprensimmm123 Byznrgk Hiç bir şekilde yardımları olmadı ilk çocuğumda iftira bile attılar sonuç hüsran beddua dahil ettiler o yüzden şimdi onlar bilmiyor hamileliğimi
Zynp_H Byznrgk benim annemin durumu yok ama beşiğimizi ve nevresimini bir çok şeyimi kendi annem aldı ama eşimin ailesi sadece örgü yaptı 🙄 Durumumuzun olmadığını bildikleri halde sormadılar bile
yesilkahve Byznrgk elinden geleni yaptı, para verdi. Gelecek kış gitsin diye bir sürü takım yaptırdı. Ben yeter dedikçe o yaptı yani
Sehryeseyda Demetslt dedim ki erken doğum riski var aa kocam için oda erken doğdu hiç kıyafeti yoktu diyor
Beyzan Byznrgk Allah razı olsun bebek arabasini aldılar. Kayınvalidem 10 li hastane çıkışı havlu zibinlar ağız bezi alt üst takım eline ne geçerse her şeyden biraz biraz gücü yettiği kadar almışti bir de çeyrek altın taktı doğumda tek emekli maaşları var. Bana kalsa masraf etsinler istemezdim zaten beklentim de yoktu ama o sıkışık halleri ile bunları yapmış olması çok hoşuma gitti.
Merveglr 12349383 beeen . Benim kaynanam birakin kiyafet esya vs. almayi bizden para istiyorlar sanki gelin onlar kaynana benim 😂
Mom54544 Merveglr 😂😂 Bizimkinin oğlu evlencek temmuzda geçen durmuş tv siz alın diyo bizi bilezikten vazgeçirdi alma yüksek bilmem ne diye 8 10 binlik tv istiyo ulan evimde 2 binlik tv ile oturuyorum onu alırsan işten geldiğinde aşağı kafana atarım evdeki tv yi ve eve de giremezsin git orda kal dedim eve gelince 😂 sakin ol aşkım almiycam almam alamam nasi alayım masraflarimiz var gider gelir belli yapamayız zaten dedim diyo garibim beni sakinleştirmeye calisiyo 😂😂
maviscik77 Byznrgk altın künyesi , bebek arabası , anne yanı beşiği , ve diğer hepsini , ben sadece bi kaç parça kıyafet aldım bana bir şey bırakmadılar Allah razı olsun 😂
saziye51 Byznrgk bırak yükümüzü hafifletmeyi doğumda yakacakları hediyenin parasını bile bizden aldılar 🤣🤣
ysmn_kck17 Byznrgk Beşik ve bebek arabasını aldılar . Ayriyetten bebek bohçası yaptılar . Tabikide almak zorunda degillerdi hatta ben en başından istemedim yarın öbür gün yüzümüze söylenmesin diye . Ama evin 3 evladın tek oğlu olunca heveslenip yapıyorlar sagolsunlar 😊
Merinosunannesii Byznrgk 2 görümcem çeyrek diğer görümcem kapı süsü yaptı makrome ipten Bi üst birkaç zıbın 1 tulum 1 hırka 1 yelek diş kaşıyıcı kayınvalidem 1 çeyrek birkaç yelek kendi ailem bebek odasını aldı ayrı olarak sepet beşik aldılar taşınabilir beşiğimiz oldugu halde 1000 lira alışveriş için babanmeö verdi ailem dediğim babannem ile dedem 1000 lira da dedem verdi bu da benden diye doğum oldu babannemden 1çeyrek bayram diye de 1 gram altın yelekler battaniyeler cabası
Hamileadayibiranne Byznrgk kayınvalidem beşik, yorgan, yastık, nevresimini aldı şuan sadece büyük görümcem oğlunun eski kıyafetlerini verdi bı kaç parça yeni kıyafet ve battaniye almış
Havva-61- Byznrgk bir b.k almadılar her şeyini annem yaptı kaynanam hastane cikisi alacam dedi annem aldı dedim he iyi ha senin annen ha ben ne fark eder dedi birtane fazladan alayım demedi sanki benim annemle kaynanamin kesesi bir aman almasınlar uzak olsunlar yeter