dertist Sevenikikalp test yap derim kan degerimde 13 cikmisti o test gunu erken gebelik testi yaptir beklemek istemiyorsan yada acilden kan ver hemen cikar
dertist Sevenikikalp evet maalesef 50 tl civari ben biraz sabirsizdim bide cok istiyorduk aldim ama iyikide almisim esime supriz yaptim ogun 😁
dertist Sevenikikalp insallah oyledir ben cok test yapmistim ondan once hatta esim artik yeter test yapma demisti bu son dedigim anda mucize giibi oldu suan 16+5 olduk oğlum la
Sevenikikalp dertist maşallah ya 🙏🏻 Allahım inşallah darısı bana bizde cok istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz. 3 kaybım var🙏🏻 İnşallah benimledir bebeğim🙏🏻
dertist Sevenikikalp insallah 🙏 miratech gebelik testi var oda erken gebelikleri gosteriyo eczane yakinsa onu dene daha uygun
Zeysezer Sevenikikalp bence bariz yeterince bi koyuluk yok adetine az birkaç gün kala bak derim ovülasyondan
Sevenikikalp Zeysezer hayır ben biliyorum zten daha once tecrübe ettim biliyorum ne kadar koyulukta olması gerektiğini ben yumurtlamadan beri ovülasyon yaptım gep silikti ilkdefa bugün koyu cıktı koyulaşmaya başlıyor ona bariz dedim ben
dertist Sevenikikalp 😊 dusuk olunca iki günde bir verin diyorlar ben gitmemistim morelim bozulmasin diye 5 haftalikken gitmistim kese gozuktu 6 haftaliktada kalp atisi duyduk sonra 4 haftada bir gittim kan vermekten nefret ettim
Sevenikikalp dertist evet ya öyle oluyor maalesef ama ben iki defa veririm sonra giderim inşallah doktora hemen gitmem gerekiyor zaten kan sulandırıcıya başlıcam😔