maviscik77 Yarın için çok heyecanlıyım bi korkuyorum bi yandan merak ediyorum bi sürpriz olur mu diye 🤗🥰
gizem_123 maviscik77 bende 37+6 haftalık hamileyim, devlet hastanesine gidiyorum haftaya gel dedi ama çatı muayenesi hakkında hiç bişey söylemedi, devlet hastanesinde yapmıyorlar mı bilginiz var mı
Mdnyldz maviscik77 37+2yim iki gün önce yaptı doktorum rahatsız edici bi işlem yalan söyleyemem ama dayanılmayacak gibi değilkorkukacak birsey yok rahat birakin kendinizi işlem esnasında 🤗
ZZeyynePP maviscik77 korkulucak hiç birşey yok canım kendini rahat bırak doktoruna yani Sakin ol kendini çekme hiç acımıyor yarın buraya evet acımıyor dayanılmicak bişey değilmiş boşuna korkutmuşlar diye yazarsın :)))
Nilaylks maviscik77 37 de baktıracaktım dün sancım sertleşmelerin çok olunca acilden giriş yaptık özele çatı da yaptılar 36+2 iken çok bir şey olmadım biraz tuhafıma gitti ilk defa olunca ama biraz kasıldım diye Ağrıdı sonra sakinleşince geçti ve hemen bitti belki haftam erken olduğu için önemli nokta kasmamak sanırım
Annecilek Bizde 37+4 üz dun yaptı muayene hıc bır dey yok sancı da cıkmdı agrı sancı var mı ne durumdasınız
maviscik77 Annecilek normal doğuma müsait misiniz bir şey dedi mi bunun hakkında , benim gün içinde adet ağrısı gibi ağrı giriyor ama düzenli değil , geçen hafta doğum kanalına girmiş dedi hatta biraz fazla inmiş dedi onun için yürürken zorlanıyorum
Saniss gizem_123 ben 36 da kontrol olmaya gittiğimde sormuştum çatı muayenesi olacak mıyım diye doktor sancınla geldiğin zaman bakılır dedi. Ama ben 37+5 te acile gitmek zorunda kaldım o zaman yapıldı açılmam yoktu bebek kanala girmeye başlamış dedi ama şimdi 39+0ım kasıklarımda kasılma hissediyorum ama öyle sancım yok devam eden
ZZeyynePP gizem_123 yapıyorlar benim sancılarım var demiştim 35 haftamda açıklığın var mı diye yapmıştı hiç acıyan birşey değil kızlar rahat olun iki saniyelik birşey
Annecilek maviscik77 evet normal doguma musaıt dedı normal ıcın 41 hafta beklıcez yıne de normal olucak dıyor kanala gırınce cok fazla kalmamıstır dıye dusunuyorum
Mdnyldz maviscik77 normal doğuma müsaitmiş. ama benim bebeğim biraz iri cuma günü bi kez daha çağırdı bebeğin kilo alım durumuna göre sezeryana da dönebilirmiş. 39-40 i beklemiycem bebek iri olduğu için dedi. Cuma netleşecek canım 🤗
maviscik77 Annecilek sabah akşam yürüyüşe çıkıyorum günde 3 -4 saat yürüyorum merdiven kullanıyorum bir de 3. Kata hiç asansör kullanmıyorum
Annecilek maviscik77 masallahınız var sızın ben de yapıyorum da o kadar degıl yapsam doğucak demek ki dıyorum az bı sey yaptım durdurmadı sancıdan , bebıs kac kılo
maviscik77 Annecilek Bana son 2 haftadır bi enerji geldi yerimde duramıyorum yatınca oturunca çok bunalıyorum dışarısı çok iyi geliyor , geçen hafta tam 3 kiloydu , yarın kaç olmuş bakalım
Annecilek maviscik77 bende aynı oturmayı bıle sevmıorm ınsallah daha da tombıklesmıstırrrr yedıgınız sıfa olsunn