iremgun Cicek10 ben 7 kilo ile yola devam ediyorum. 25+2 benim de😊 doktorum kilo alımına normal dedi ama bilmiyorum daha az kilo alan çok kişi var🤷♀️😀
Kumral5 25 haftadan selamlar benim göbus onden gidiyor 😍 7 bucuk kilo ile yola devam istahim acikalesef dikkat etmeye calissamda cıkss olmuyo 😂
ada94 Benimki de 23+0 sezaryen olacağı icin 17 Eylül olacak☺️ Hanımlar söyleyin nasıl besleniyorsunuz ? Ben ne yesem yarıyor arkadaş ödem oluşuyor 😣😣😣 helppp 😘😘
Gmsyusra Melekege1 3 kilo aldım ama güzel gidiyor bir problemim yok çok şükür. Sizinki nasıl gidiyor 🤩
ada94 Melekege1 dikkat ediyorum ama bilemiorum. Ülkünde böyle şeyler yaşamamıştım bu haftalarda . Allah yardımcımız olsun ☺️☺️☺️🤷♀️
Melekege1 Bebeişlerin kiloları nasıl hanımlar 21. Haftada ayrıltılı ultrasonda 351 gram çok küçük demişti radyoloji uzm. 24. Haftada 537 doktorum normal ama 4 kilo iri bi bebek beklemeyin dedi. Sizde nedir durumlar?
Asyadilan1 Melekege1 kilo bizde normal de siz kaşar peyniri muzu ceviz süt hergün mutlaka öğünlerine ekleyin faydasını bir sonraki kontrolde göreceksiniz :) ilk gebeliğimde kilosu güzel bir bebek doğurdum kendime hiç kilo kalmadan gitti :)
eminenura Melekege1 bizim 19da 350 gramdı kuzum ama kilo sağlık olmuyor biliyoruz ki doktorlar sağlıklı diyorsa kilonun çok da bir önemi yok
nslhhsn9221 Melekege1 24+2 de 650 Gr dedi sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil kimisi minyon olur kimisi iri
Melekege1 2626262782ayse ben oplumda da yazı dombili geçirdim 16 temmuzda doğmuştu 😁 ama bu daha çok sıcağa denk gelecek bakalım nolcak😁