Fadimesoyturk Herkese merhabaa Bu hastaneye gidenler ve doğum yapanlar hangi doktora gittiniz. Doğum ücretiniz ne kadardı. VIP doğuma giren var mı. Doğum sonrası ücrette değişiklik yaşadınız mı? 🙏🏻🙏🏻❤️
Nisanurunannesi3850 Fadimesoyturk Hümeyra öztürk muayenesi 85 tl doğum 2000 tl gayet memnun kaldım sendika indirimiyle 1700 tl ödedik biz degismedi😊
Derya_ozer2 Fadimesoyturk gecen sene orda doğum yaptim doktorum hümeyra özturkdu çok iyi biri tavsiye ederim dogum ucretide 2000 tl verdik
Edakaraylan Fadimesoyturk Gönül özsipahioğluna gidiyodum bnde yeni doğum yaptım memnun kaldım gayet iyiydi muane parası 120 tl doğum ucretide 2500 tl verdik uygun bnce
Prensannesii38 Fadimesoyturk 4 gun once huma hastanesi humeyra hanımda dogum yaptım cok memnun kaldım ebeler hemsıre ler doktorum gercekten cok ıyıydı tavsiye ederim doktora pek iyi degıl diyenler olmustu ben memnun kaldım tavsiyede ediyorum kızlar 😊
Derya_ozer2 Nisanurunannesi3850 90 tl deyilmiydi bn gecen sene humeyra hanima gidiyordum ozmn 90 tl di
Derya_ozer2 Nisanurunannesi3850 şan 85 tl mi yani hamileyimde şehir hastanesine gidiyorum hic iyi deyil doktorlari suan gittigim doktor biraz iyi ama tekrardan humaya gidebilirim belki
Prensannesii38 Nisanurunannesi3850 Canım sanada bir tesekkur borc bilirim cok tesekkur ederim endıselerım vardı hastane doktor hakkında ben memnun kaldım cok tesekkur ederim bana bilgi verdıgn ıcın hamılelık ve doktor surecin benimle payalstıgın ıcın normal dogumla bebegımı kucagıma aldım cok sukur
Prensannesii38 Derya_ozer2 canım en uygun hastane hem ole herseye ayrı fiyat cıkarmıolar ben bebegımle kan uyusmazligi vardı hastanede yattık fazladan 2 gun ekstra almadılar ben memnun kaldım
minikprensimmm123 Prensannesii38 Ya bende Hümeyra hanıma gidecem 25 haftalık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum ultrasonda bakınca felan güzel bakıyor anlatıyor mu canım renkli ultrason felan yapıyor mu birde video çekimine izin veriyor mu
Nisanurunannesi3850 Prensannesii38 yaa çoook sevindim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Rabbim analı babalı büyütsün insAllah🤲🏻🥰❤
Derya_ozer2 minikprensimmm123 çok güzel anlatiyo bende suan ona gidiyorum herseyi ayrintili anlatiyor gercekten kızima da humeyra hanima gittim suan ogluma hamileyim 24 haftaligim kontrol gunum geliyo iyi bir domtor gercekten
Serdil Derya_ozer2 Ben de doktorumu degistirmek istiyorum ama Huma hastanesi için iyi yorum almıyorum ve bu yüzden endişelerim var burda bir kaç kişiden Hümeyra hanım için iyi dediklerini gördüm siz memnunmusunuz
Derya_ozer2 minikprensimmm123 renkli ultrasyonu orda yaptirmadim sura olmadigindan kizilaya gonderdiler