Anne_adayi33 busraerdalll bende dokunmadım. Göstermiyorlardı bile direk sarıp götürüyorlardı. Ben dedim göstermeyecek misiniz diye 2 saniye gösterdiler sadece
EbrarEmrah Anne_adayi33 normalde küvezlerin olduğu bölüme almıyolar ama dışardaki camdanda olsa görmen gerekiyor. Allahım en kısa sürede yavruna sağlık versin hasretinizi dindirsin😔😔😔
Kediannesi123 Anne_adayi33 merhaba öncelikle geçmiş oldun umarım bebeğiniz iyidir 🙏🏻 Bende mermisindeyim gelişim geriliği bar doğumdan sonra küvezde kalacak bebeğim siz hangi hastanede doğum yaptınız?
Anne_adayi33 Merhaba, bebeğimin sağlığında şükür bir sorun yok ama kilosu düşük olduğu için 45 gündür küvez de.. Medicalpark da doğum yaptım, acil sezeryana alındım.
Kediannesi123 Anne_adayi33 medicalpark ın yoğun bakımından ve doktorundan memnun musunuz peki yada memnun olmadığınız konular varsa neler
Kediannesi123 Anne_adayi33 birde daha önce sütünüzün az olduğunu yazmışsınız hala öyle mi bilmiyorum ama kaynar diye bir karışım varmış Köroğlun da falan bulabilirsiniz o çok iyi arttırıyormuş sütü herkes onu önerdi bana birde joker de malt içecek var sabah akşam içerseniz faydası olur
Anne_adayi33 Sağolun, teşekkür ederim. Hayır sadece fotoğraf alabiliyoruz. Sezeryan olduğum gün gördüm sadece…
Ikizdeniz Anne_adayi33 Allahim sabir versin kuzum sana insallah şu bir hafta icinde saglikla alir gidersin evine bebeginle
Anne_adayi33 Kediannesi123 kaynadı biliyorum ama süt arttırıcı özelliğini bilmiyordum. Sütüm hala az malt içeceği içiyorum ama bebeğime yetmiyor hemşireler mama takviyesi yapıyor çünkü günde 8 kere besleniyormuş
Anne_adayi33 Memnunum. Hergün doktordan bebeğiniz hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Yoğun bakım doktoru uzman ve bilgili biri.. Tek kötü yani bebeği hiç Bi şekilde göstermiyorlar. Sizde mi medicalpark da doğum yapacaksınız?
Kediannesi123 Anne_adayi33 bütün hastanelerde mi öyle acaba bebeği göstermeme konusu yani siz emzirseniz sizi hissetse daha iyi olmaz mı? Yoğun bakıma göre karar vericem doğum için normalde arzu dorukla medicalparkta Nesrin Ceylan aydın a gidiyordum arzu doruk da doğum düşünüyordum ama böyle aksilik çıkınca yeni doğan yoğun bakımı ön planda benim için neresi iyiyse orda doğum yapmak istiyorum
Zeycannn Anne_adayi33 boluda doğum yaptım bebeğim 5 gün küvezde kaldı hastanede anne oteli vardı ama ben doktordan rica ettim beni taburcu etmemesi için kendi odamda kaldım 3 saatte bir gidip bebeğimi emzirdim anne otelinde kalmak istemedim taburcu olup eve gitsem ben de göremeyecektim sadece sağdığım sütü hemşireler alıp bebeği besleyeceklerdi çok şükür şuan evimizde kucağımda minik kelebeğim
Anne_adayi33 Zeycannn Sağlıkla büyütün inşallah darısı bize olsun. Bizde anne oteli yok malesef.. Bende sizin dediğiniz gibi süt götürüyorum hemşirelere veriyorum.
Kediannesi123 Anne_adayi33 mutlaka al dene onu canım ben Mersinli değilim burda ilk defa duydum ama herkes önerdi birde dere otu bol bol tüket
Anne_adayi33 Meltemce teşekkür ederim, sağolun. Hergün bilgi alıyorum şuan 1680 gr 2 kilo olmadan vermiyorlar. Kilo almasını bekliyoruz.
Anne_adayi33 Tubasam Geçmiş olsun. Ne güzel siz görebiliyormuşsunuz. Bize pandemiden dolayı izin vermiyorlar.