Mom5444 Egeymen peki bişey sorabilirmiyim karından bakıldıysa kız vajinal erkek diyorsunuz peki nasıl oluyor acaba 6 haftalık doktora gidince doktorların çoğu vajinal bakıyor zaten. 8 haftadan sonra hepsi ultrasonda bakıyor yanlış mı biliyorum acaba ben ☺️
Egeymen Ozgu_momy benim kişisel görüşüm değil bunlar, Ramzi teorisine göre yorumluyorum sadece tıpkı nub teorisi gibi bir teori den bahsediyoruz ve elbette herkes de biliyo %100 kesinlik vermediğini maksat muhabbet tatlı heyecanları paylaşmak
Ozgu_momy Egeymen nub bir teori değil tıp ta yeri olan bir duruş pozisyonudur , doktorlarca da güvenle bu şekilde değerlendirme yapılır. Vajinal ultrason x karın ultrason y gibi bir şey kesinlikle yok . İşin eğlence kısmına saygı duyuyorum zaten.
Ebrununbebe Egeymen hahahha 😂😂 belli de eğlenceli oluyor o yüzden yolladım tahmin yapılsın diye 😂😂☺️☺️☺️
alyavetuna Gulsen4224 yaaa allah askina yarin kontrole gideceğim kısmetse bana da bakar mısınız ikiz hamileyim bir kız bir erkek olursa çok mutlu olacagimda 🙈 dr tahmin yapar mı bilemedim
SerpilEsra Gulsen4224 kuzumm bana söz ver sana carsamba gunu icin randevumu aliyorumm 10 haftalikken tahmin etmistin bakalim doktoruda senin dusuncenide merak ediyorum ya kiz demistin insallah kizdir☺❣
Egeymen Ozgu_momy amacım polemiğe girme değil ama nub teorisi de Ramzi teorisi de yarı bilimsel olarak anılır en azından karın şekline göre tahmin etmekle kıyaslanamaz mesela 🤭https://tr.golflandusa.net/scientific-methods-of-gender-determination-0095722-2077
Ebrununbebe Gulsen4224 😂😂☺️☺️☺️ evt gerçi sen taaaa ilk haftalar erkek sonra kız dedin sonra kız demeye devam ettin 😂😂
Ozgu_momy Egeymen Bu iki teori ye söz etmiyorum, sizin başta yazdığınız ultrason konusuna diyorum . Aynen öyle polemik değil konu
Egeymen Ozgu_momy evet işte orda da Ramzi teorisi üzerinden yorum yaptım ve Ramzi teorisine göre vajinal bakılan ultrason yorumlamak ile karından bakılan ultrasonu yorumlamak arasında tam zıttı olarak bahsediyor birbirinin yansıması olduğu için mesela vajinal olarak kız diyorsak aynı görüntü karından bakıldığında yansıması olup yönü değişeceği için erkek oluyor o manada söylüyorum
SerpilEsra Gulsen4224 esim yarin gorevden gelecek carsamba sabah randevu almayi dusunuyorum insallah yarin kesinlesir saati❣❣
Gmzoztrk Gulsen4224 Gülşen hanım banada erkek demiştiniz 12. Haftamda erkek denildi yine 17. Haftamda kesinleşti erkek bakalım. 21. haftamda detaylıda değişmezse 😅