Egeymen ebruzb yok bu daha iyi bebişin kese içinde ilk görüldüğü ultrason görüntüsüne bakılıyo zaten ☺️ karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek canım
ebruzb Egeymen karından bakıldı 🥰 ayy bende kız istiyorum ya inşallah sağlıklı olsunda 🥰teşekkürler canım 🌸
sakikrat Egeymen https://resmim.net/zo2xxg/ ilkinde 5 haftalıktı ıkıncisinde 7 haftalık bizede bakarmısın ☺️♥️
0zge_ Egeymen hoca kaç kere vajinal bakmak istedi de izin vermedi elimle kız cocuk mu doğuracam simdi😂
Egeymen Ebrununbebe oo maşallah belli değil mi cinsiyeti daha ya 🙈 ben hiç anlamıyorum bu şekil kuzum sadece ramziye göre yorum yapıyorum onun için de bebişin kese içinde ilk görüldüğü ultrason fotosu lazım ☺️
Ebrununbebe Egeymen hahahha 😂😂 belli de eğlenceli oluyor o yüzden yolladım tahmin yapılsın diye 😂😂☺️☺️☺️
Egeymen Durucumm ben ramziye göre bakıyorum genelde canım benimi için haftası büyük ama malum @Gulsen4224 yorumlar 🥰
Busramom54 Elifk henüz oluşmayan doktorun bile anlayamadığı değil de oluşmadığı için bilemediği bir şeyi buradan insanlardan beklemek ne kadar mantıklı sizce?
Ozgu_momy Egeymen yanlış bilgi vermeyin annelere hevesli insanlar kırmayın kimsenin hevesini saçma bilgilerle …
Egeymen Ozgu_momy benim kişisel görüşüm değil bunlar, Ramzi teorisine göre yorumluyorum sadece tıpkı nub teorisi gibi bir teori den bahsediyoruz ve elbette herkes de biliyo %100 kesinlik vermediğini maksat muhabbet tatlı heyecanları paylaşmak