Supersmomm Dilek07 benimde ağrılarım oluyor doktorum parol icebileceğimi söyledi 5. Gün bugün ve ben ayaklandım ağrılarım azaldı 🙏🏼❤️ Azıcık daha sabır 😊
Supersmomm BraHakUlusoy öncesinde söylerseniz takılıyor bana ameliyata girmeden önce söylediler uyusturduktan sonra takacağız diye diğer hastaneleri bilmiyorum 🙏🏼
Supersmomm Zynpalmz tabi bence özel bi istek değil bu söylerseniz dikkat ederler 🙏🏼 Kasmayın kendinizi inanın bebeğinizi görğnce acı falan kalmıyor 😍❤️
Supersmomm deletedmom12 hormonlar tavan tabi 😊 o an değil ama yavaş yavaş emzirdikçe geliyor gelmese bile pes etmeyin stres yapmayın dahada etkiliyor 🙏🏼❤️
Supersmomm dilanisanci çok teşekkür ederim 🙏🏼❤️ Kaygılanacak hicbirsey yok inanın çıkınca bu kadarmıymış diyeceksiniz, ben iğne ve serum korkusu olan bi insanım spinali hayatta basaramam diyordum yanılmışım iyiki böyle tercih etmisim. Salı günü öğlen doğum yaptım persembe sabahı hastaneden cıktım 🙏🏼
dilanisanci Supersmomm Ahh insallah insallah darisi basima, benimki birazda bilmemezlik korkusu ister istemez, insallah hayirlisiyla saglikla sihhatle bende bebegimi alirim kucagima.. 3 gun kaldi , pztesi sabah insallah 💜🤲🏻
Supersmomm buse_yildiz24 Aminn inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah güzel temennilerin içinde ayrıca teşekkür ederim 🙏🏼❤️
SedaOzbier dilanisanci 9 temmuzda mı doğumun? bende ebru tarıma gidiyorum, 9 temmuza vermişti günü ama 4 temmuza çekti :( sancım var çünkü
Supersmomm SedaOzbier gaz sancısı çekmedim dikiş ağrım oldu onuda ağrı kesici yaparak hafiflettiler zaten 🙏🏼 Şuan 8 günlük bebeğim ve bende ağrı sancı yok desteksiz oturup kalkabiliyorum 😊
SedaOzbier Supersmomm ya ben çarşamba sabahı doğum yaptım spinal anestezi ile.. karnım inmediği gibi bacaklarım da şişti ancak bu da sorun değil.. sütüm gelmedi hala.. sıkınca ucunda çıkıo ancak o kadar
Supersmomm HicranKzn sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏼 Seçenek sundu tabi istersen deneyelim ama önermem dedi kendi doktorum izindeyken 3 farklı doktorda önermedi normal doğumu bu sebeple tercih etmedim. Kilosu 4 gözüküyordu ve 3 günde 400-500 gram alarak devam ediyordu, doğduğunda 3980kg doğdu cok fazla oynamıyormuş yani 😊🙏🏼
Supersmomm Yusufveannesi aminn inşallah sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏🏼 Tabi eş ayrı anne baba ayrı hicbiri bir diğerinin yerini tutamıyor 😊 Doğum anında yanında olamamış ama bundan sonra hiiç ayrılmayın inşallah ❤️