MDT Cilekkz-22 evet katılıyorum. Ben özele gidiyorum ama geçen gün şehirler arası seyahat izni alabilmek için devletten randevu almam gerekti. 16.10′a şıp diye aldım 😌
MDT AsenaEmre düzenleyici alayım da hayatımı düzene sokayım bari. Ama bu kadar dillendirdim Ya kesin kalmaz ben gidene kadar. Yine hayatımı düzene sıkamam 🤦🏻♀️
MDT Cilekkz-22 no beybi. Adana’dan Ankara’ya eşimin gelip beni arabayla alması gerekiyordu.Kendisi askeri personel kimliğini kullabilirdi aslında 🤪Neyse işte riske atmak istemedik ondan aldım.
Cilekkz-22 MDT bim uzak mı kalmış 15 dk bim evimin karşısında gitmek istesem 15 dk da anca giderim anahtar telefon al terlik giy kapıyı kitle asansör bekle aşağı in yürü ohoo 😄😄😄 düşün yani karşı binaya gitmek 10 dk sürüyo
MDT Cilekkz-22 arabayla gidecem bebişim Arabaya bin arabadan in 3 dk sürüyor. Sizden ayrılamıyorum ama 🥲
MDT Cilekkz-22 hehehe 🤓gittim istediğim her şeyden buldum aldım hatta biraz abartmış olabilirim 🙄Bissürü para verdim geldim 🙌
Ekvatoral AsenaEmre pek alakası yok ama paylaşmak istedim. Ben hamile değilken toplu taşıma araçlarına hamileler binince kimse kalkıp yer vermezdi. Dediğiniz gibi kadın doğum polikliniklerinin önünde ayakta gebeler olurdu. Ama ben hiç öyle problem yaşamadım. Arabalar duruyor ben geçtikten sonra hareket ediyorlar. Bir kere de başka bir hastaneye gitmiştik orada da kadından çok erkek vardı. Bana yer vermişlerdi. Bime bebek malzemesi geldiğinde de boyumun yetmediği giremediğim yerde çok yardımcı olanlar olmuştu çoğunluğu erkekti hatta. Toplu ulaşımda da aynı şekilde yetişemeyince bekleyim arabayı geriye alan şoförler. Biner binmez bir sürü yer veren oldu. Sanırım karnım çok büyük olunca çoğul gebelik sanıyorlar 😅
MDT Cilekkz-22 o an kendimi kaybettiğim için tam olarak bilemiyorum ama 300′e yakın para verdim 🙄 valiz düzenleyici, koltuk örtüsü,banyo paspası, çamaşır torbası,envayi çeşit düzenleme kutusu. Ve daha sayamadıklarım 🤓 💵 💸
Mom080 AsenaEmre buna bende şahit oluyorum hatta bir kere ben ayakta kaldım resmen bakışlarımla adamı öyle bi taciz ettim ki kalkıp yer verdi. Gözümden ateş çıkıyordu resmen sinirden
AsenaEmre Mom080 iyi etmişsin yoksa kalkacaklari yok bende bugün birine yaptım aynısını baktım baktım kaldırdım 🤣🤣
MDT Cilekkz-22 bi bugün bimde kendimi kaybettim. Bir de geçenlerde A 101′e bebek eşyaları geldiğinde kaybetmiştim. Bir gün temelli ortadan yok olursam beni indirim marketlerinde arayın 😂