Pamugunannesi1 Cilekkz-22 Peşimdeler peşimdeeeee 🤣🤣🤣🤣 Yapamam 🤣🤣🤣 burda birtane tilki var seviyor beni 🤣
Pamugunannesi1 Cilekkz-22 Su da doğum istedim özele kaçıyor diye karşılamıyor yoksa o da 7 bin tlcik 🤣
cennetkokulum_ AsenaEmre benim gittiğim hastane sağolsun pandemi dolayısıyla erkekleri içeri almıyo o yüzden oturamıyorlar😅
Zezz AsenaEmre devletten randevu dahi alinmiyor..evet bi cok hastane yaptilar ama randevu alamadiltan sonra anlami yok bide calisan bayansan zier birt izin alamiyorsan sorunlar basliyo..ozele gitmek zorunda kaliyoruz..
Cilekkz-22 Zezz devlete en rahat randevu alma yolu ne biliyo musun hafta içi saat 16.00 yada 16.01 mhrs uygulamasına girecen şıp diye alacan
MDT Cilekkz-22 evet katılıyorum. Ben özele gidiyorum ama geçen gün şehirler arası seyahat izni alabilmek için devletten randevu almam gerekti. 16.10′a şıp diye aldım 😌
Zezz Cilekkz-22 ooooo hangi saat dilimi denemedim ki silivriden veriyo umraniyeden veriyo oralara girmem imkansiz ve zor ben doktora gidip cikip isime gelmem lazim