elisa123 beyzanur_kbn 20. haftadan sonra demişti doktorum hissedersin diye sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Cigdem_42 zahidinannesi hayir daha öğrenmedim haftaya randevum var insallah gösterir siz öğrendiniz mi?
ikigozumuncicegii eeebruuu AA aramızda iki gün varmış canım bende 4+6 yarın beş haftalık olacağız inşallah . Kese felan gördün mü sen
ikigozumuncicegii eeebruuu benm de 4+3 göründü doktor 3.5 cm demişti haftaya cuma gel belki kendini belki kalbinde duyarız dedi bu cama gitçem baklam inşallah duyarım .
eeebruuu ikigozumuncicegii bugün itibariyle 5+2 yiz canım doktorumuz bu hafta çarsamba gününe randevu verdi kalp atışını dinlemek için daha duymadık Allah izin verirse bu hafta duyacağız 🥰
NeslihanDuz 3MelekAnnesi3 Günlerimiz aynı bizde 25+1 olduk ☺️❤️ Sağlıkla gelsinler inşallah, zaman geçmiyor heyacanla bekliyoruz 🌸
ikigozumuncicegii eeebruuu AA ne güzel inşşalah duyarsın bende cuma gitçem o gün 5+3 olcaz . Kese buyunca kaç cm dedi doktor sana canım .
ikigozumuncicegii eeebruuu ultrason kağıdı verdimi . Soruyorum kusura bakma canım bende alttan muayenede gördü keseyi 3.5 cm dedi . Ultrason kağıdında 6.5 cm 2.2/32Hz diye bir yazı var . Kafam karişti .
eeebruuu ikigozumuncicegii yok canım sorun degil evet verdi hatta yaramazın ilk fotoğrafı dedi kesenin için de gösterdi
Gokyz123 ikigozumuncicegii canım ultrasonda GSD yazan kısım kesenin ultrason boyutu. Merak ediyorsan oraya bakabilirsin 🌸
Dilek0809 Vera_vera 30ları görür müyüm diyordum şükür ki gördüm ama ağrılarım fena sen nasılsın bacak bel kuyruk sokumu yaşlı teyzeler gibiyim evin için ah uh😂
Vera_vera Dilek0809 hiç sorma bende aynı senin gibiyim hele geceleri huzursuz bacak sendromuda ekleniyor ki sorma gitsin🤦🏻♀️
ikigozumuncicegii pppnar456 bende 4+6 .21 Mayıs cuma günü gitmiştim kese gözüktü bide şekerim biraz yüksek çıktı . Bu cuma tekrar gitçem . Doktor belki bebeğide kalbide görür duyarız dedi inşallah görür duyarm 🤲🤲