eeebruuu ikigozumuncicegii bu hafta daha detaylı görürüz inşallah ve inşallah kalp atışını duyarız 🥰❤️
ikigozumuncicegii pppnar456 bende 4+6 .21 Mayıs cuma günü gitmiştim kese gözüktü bide şekerim biraz yüksek çıktı . Bu cuma tekrar gitçem . Doktor belki bebeğide kalbide görür duyarız dedi inşallah görür duyarm 🤲🤲
pppnar456 ikigozumuncicegii anladım canım şuan bende 4+4 yarın gideceğim inşallah keseyi görürüm peki alttan mi baktı doktor
Semanurkkc Medine_25 yaa bende 38+5 sabırsızlanıyorum artık gelsin istiyorum. Sukuat yapıyorum yürüyüş yapıyorum doktorumunda dedigi gibi ama ses yok hâla çıkmak istemiyor sanırım😀
Gokyz123 ikigozumuncicegii canım ultrasonda GSD yazan kısım kesenin ultrason boyutu. Merak ediyorsan oraya bakabilirsin 🌸
Vera_vera Dilek0809 hiç sorma bende aynı senin gibiyim hele geceleri huzursuz bacak sendromuda ekleniyor ki sorma gitsin🤦🏻♀️
Dilek0809 Vera_vera ağrımayan tek bir yerim yok onun için magnezyum öneriyorlar ama kullanıyor musun ben bayadır kullanıyorum ama pek faydası olmadı gerçi
3MelekAnnesi3 NeslihanDuz 1.oglum var 14 aylık 2.oglumu bekliyorum bende canım cinsiyetiniz nedir 😊nasıl gidiyor gebelik şikayet var mı
Gokyz123 ikigozumuncicegii Allah Allah benimkinde yazıyordu. Gsd1 var bi ultrasonda diğerinde Gsd2 yazıyor hatta
NeslihanDuz 3MelekAnnesi3 Maşallah ne güzel ☺️ Cinsiyet kız 25 haftalığız henüz çok şükür zor geçmiyor hamileliğim hiçbir sıkıntı yaşamadım Allahtan ☺️