eeebruuu banada sade kese dedi içini felan göremedik 😂
00.00 saatlerini heyecanla bekleyenler kac hafta kac günlük oldu💙💖
pppnar456 bende 4+6 .21 Mayıs cuma günü gitmiştim kese gözüktü bide şekerim biraz yüksek çıktı . Bu cuma tekrar gitçem . Doktor belki bebeğide kalbide görür duyarız dedi inşallah görür duyarm 🤲🤲
ikigozumuncicegii anladım canım şuan bende 4+4 yarın gideceğim inşallah keseyi görürüm peki alttan mi baktı doktor
3MelekAnnesi3 27+1 olduk 😍
pppnar456 inşallah görürsün canım evet alttan baktı .
ikigozumuncicegii bu hafta daha detaylı görürüz inşallah ve inşallah kalp atışını duyarız 🥰❤️
3MelekAnnesi3 Gece Son 77 dicez 👶🏼29+0 🧿
eeebruuu ayyy inşallah canım inşallah . ❤️
SudeSelennnn ilk gebeliğinizmi
22+0😍❤️
Medine_25 yaa bende 38+5 sabırsızlanıyorum artık gelsin istiyorum. Sukuat yapıyorum yürüyüş yapıyorum doktorumunda dedigi gibi ama ses yok hâla çıkmak istemiyor sanırım😀
ikigozumuncicegii canım ultrasonda GSD yazan kısım kesenin ultrason boyutu. Merak ediyorsan oraya bakabilirsin 🌸
30+6 son 64😍🙏🐣
Dilek0809 hiç sorma bende aynı senin gibiyim hele geceleri huzursuz bacak sendromuda ekleniyor ki sorma gitsin🤦🏻♀️
3MelekAnnesi3 evet ilk 😊 sizinde ilk galiba ?
Gokyz123 ayyy çok teşekkür ederim kuzm ama bu ultrasonda öyle bişey yazmıyo .
ikigozumuncicegii Allah Allah benimkinde yazıyordu. Gsd1 var bi ultrasonda diğerinde Gsd2 yazıyor hatta
NeslihanDuz 1.oglum var 14 aylık 2.oglumu bekliyorum bende canım cinsiyetiniz nedir 😊nasıl gidiyor gebelik şikayet var mı
3MelekAnnesi3 12+3 🌸
Gokyz123 bunda yazmıyo ya .