okunmusciklet Kızlar burda ve çevremde daha küçük haftalarda sütü gelen arkadaşlar oldu biz de 37+2deyiz gögüslerim şişti karardı büyüdü falan ama benden hiç süt yada sıvı bişiy gelmiyor bu durum normal mi
Bhrertrk okunmusciklet bende de durum aynı cevapları merakla bekliyorum. Bende ilk aylarda büyüdü sonra tık yok şimdi
Mdnyldz okunmusciklet bende sizin gibiyim hep bu endişedeyim millet geliyor falan yaziyor benimde gelmedi. Doğumdan sonra sütüm gelmeyecek diye korkuyorum 😪
Fatma_drmz72 okunmusciklet normal canım herkeste olmuyor ben 20 haftalık sütüm geldi yani herkeste aynı degil olmasa da normal
okunmusciklet Mdnyldz bende çok korkuyorum çevremde 1 2 ay arayla hamile kaldığım arkadaşlarım kuzenlerim var ama onların bile gelmişti
okunmusciklet Hayalleredogru evet bende geriliyorum neden acaba diye halbuki haftamda iyi en azından sıvı falan gelse içim rahat etcek 😅
alimerve okunmusciklet bende de gelmiyo acaba bende mi bir anormallik var diye düşündüm ya dogurunca sütüm gelmezse falan diye alakası yok dediler
okunmusciklet alimerve buda herkesde farklı işliyor heralde ama genelinde geliyor sanırım bu süt ister istemez insan neden diye düşünüyor 🙄
Hayalleredogru okunmusciklet aynen azıcık sıvı gelse mutlu olacak cinsim ama yok 😂😂 bende 33+4 deyim😂
bozkurt_19 okunmusciklet inşallah cnım gelcek diye düşün hep ben asla olumsuz düşünmedm stres yapmadm
Gezegen_00 Bende de kahverengi kabuk var ucunda bir kere soydum tekrar bağlamış artık dokunmuyorum o mu engel oluyor yoksa sıvı gelmesine
okunmusciklet Gezegen_00 benimde etrafında kahverengi kabuklanma var bende elledikçe soyulıyor ama ondan mıdır bilemedim
Deletedmom23234 okunmusciklet Endişelenmeyin çoğu annelerin doğumdan hemen sonra da geliyor. Bizde 25 haftalığız hala birşey yok bakalım 🤷🏻♀️
masalinannesi12 okunmusciklet Ben şuan 2. Ye hamileyim ama ilk gebeliğimde hiç süt gelmedi hamileyken normal yani canım bazı kişilerin hamileyken vazoların doğum sonrası geliyor sütü
Haticekuce Benimde 3. Gebeligim 2sindede gelmedi doğumdan 3 gün sonra geldi 25 günüm kaldı doğuma yine hiç bişey yok bundada aynı olurmu doğumdan 3 gün sonra gelir heralde dua ediyorum bukez doğum yaptığım gün gelsin inseallahh 🤲🤲🤲