Ftm_08_61 Hastane çantama biberon ve mama Almatı’da düşünüyorum sütüm olmazsa diye yenidoğan mama tavsiyesi edermisiniz hanki marka daha iyi gaz yapmayan
3MelekAnnesi3 Ftm_08_61 olumsuzu düşünerek smdiden beyne gönderi yapmayın bence süt olmazsa zaten hastane takviye veriyo eve gecince de kendiniz alırsınız yani hastaneye mama götürmek bana göre cok sacma geliyor ona kalırsa ketıl ve su da götürmek lazım yapıp vermek için ama hemsireler zor durumda istediginiz zaman hazırlayıp getiriyor 😊bu arada ben oglumda sma kullandım hemen hemen tüm mamaları kullandım en iyisi sma oldu her bebekte her mama fayda etmiyor deneye yanılma ögreniliyor
BusraUras Ftm_08_61 bende aldım ne olur ne olmaz diye. Tedbirli olmak lazım. Bunun psikoloji ile alakası yok. Bebiş aç kalıp sarılık mı olsun. İlk başta süt zaten çok gelmiyor. Bebiş emdikçe artıyor. Hipp organic combiotic bebek sütü aldım.
Eski9 Hastaneye mama götürmenize bence hiç gerek yok hemen mama veririm düşüncesine de girmeyin bence eğer bir sağlık sorununuz yoksa tabiki. Kendinize güzel sinyaller gönderin emzirecegim olacak vs gibi zor durumda hemşireler hazırlıyor zaten eve geçince gerekli görülürse alırsınız Dr tavsiye ederse
Mumin Bncede goturmelisin bnde goturucem bu beyinle alakalı değil çoğu annenin sütü hemen gelmiyor sonra çocuk aç olduğu için sarılık oluyor bnce kafada mama vermem düşünme diyen yanlş bı çok akrabamın başna gldi sezeryan oluyorsun stresi üzüntüsü ağrısı etkileniyorsn ve süt gelmiyor aç bırakamasn tabikide ugrasıcaz makine ile sağıcam masaj yapıcam gelmese bile emziricem ama mamada vericem bunun için Aptamil conformil yeni doğan için çok iyimis bebeğe kilo aldırıyormus ama ilk ay sonra kullanmanı tavsiye etmem gaz yapıyor Aptamil conformil yapmıyormus kulanalar öle dedi
esraizmirli Mumin bence hastaneye mama götürülmemeli o anki psikolojiyle hemen mama vermek istiyoe insan gerek duyarlarsa hastane zaten mama veriyor ki çocuk doktorunun onayı olmadan mama vermek ters bir durum bence yenidoğan bebeğinin midesi ufacık bişey kolostrom denen sıvı her halükarda geliyor zaten o da bebeğe yetiyor ki yetmese takviye mama veriliyor zaten birde en iyi mama hipp marka gaz falan yapmıyor eğer ihtiyaç duyarsanız bunu kullanın ki inşallah duymazsınız benden size ufak bir tavsiye yeni doğum yapmış biri olarak sağlıkla kavuşun evladınıza 🌺
Elfelf475 Mumin yeni doğan bir bebeğin midesi vişne çekirdeği kadardır damla damla sütle bile dogar dpgar ama kilo almaya ihtiyacı mı var hemen doğar doğmaz saglıklı olmaya ihtiyacı var o kilo aldırıyor dediğiniz içerikler neler acaba daha gözünü yeni açmış bebek mamayı alınca sütü almıyor ne varsa içinde artık bebek resmen bagımlı oluyor 🙄
esraizmirli BusraUras merak etmeyin hastanedeki doktorlar hemşireler bebeğin aç kalıp kalmayacagını anlayacak kapasitedeler çocugunuzu aç bırakmıyolar yani hergün çocuk doktoru gelip hastanede kaldıgınız sürece bebeği takip ediyor zaten ihtiyaç olursa mama takviyesi yapın diyor hemşirelere siz kafanıza göre vermeyin yani yenidoğan bebeğin midesi ufacık zaten doyuyor o ilk göğüsten gelen sıvıyla. Bence psikolojiyle de alakası var biliyosunki çantada mama var hemen vermek istiyosun seninde başına gelecek doğum o zaman beni daha iyi anlarsın sağlıkla gelsin miniğin 🌺
Mumin Elfelf475 süt glmeyince bunalıma grip piskolajisi bozulan anneler biliorum damla bile gelmeyen gelmeyince glmiyor kendinizi sabitlemeyiz doktorun önerdiği mamalar var bnde biliorum.kiraz çekirdeğini okumadnz glba kuzenimin bebeği bu anne sütü ugruna sarılık oldu inat yüzünden verme verme diyenlerin yüzünden bilmem anlata biliomuyum sabit fikirli olmayın
BusraUras esraizmirli teşekkür ederim. Sizinde mimiğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Ben tedbirli olalım ne olur ne olmaz diye alalım dedim zaten. Niye benim tercih ettiğim mama varken hastanenin mamasını kullandırayım ki. Benim bebeğimin sarılık olma riski yüksek anne baba kan uyuşmazlığından. Bunun için mutlaka takviye yapıyorlar bebişe. 3 ablamda olduğu gibi.
Ftm_08_61 BusraUras ya aslında mama markası sordum sadece herkes fikrini söyledi ama bira fazla yorum yapılmış sanki herkesin kendi tercihi bence kim bebeğini emzirmek istemezki ama hazırlıklı tedbirli olmak iyidir🤷🏻♀️
esraizmirli BusraUras ben doğum yaptıgım için size bunları söylüyorum zaten tabiki tercih sizin beni asla yanlış anlamayın sizi yargılamakda değil amacım ama her bebeğe her mama iyi gelmiyor bende 3 gün hastanede mama kullandım doktor kullanması gerekiyor dedi onlar hipp marka mamayı kullanıyolar araştırın gaz yapmayan mamalardan bitanesi yinede tercih sizin
BusraUras Ftm_08_61 kesinlikle. Alayım dursun yanımda. Niye almadım ki diye hayıflanacağıma. Aldım ama işe yaramadı derim 🤣😅
BusraUras esraizmirli teşekkür ederim. Her hastane farklı kullanıyıor. Benim hastanem hipp kullanmıyor. Bende hipp in iyi olduğunu bildiğim için hipp aldım. Bakalım gerek kalmaz bana inşallah ama niye mama almadım ki diyeceğime aldım ama işe yaramadı derim inşallah 🤣
Elfelf475 Mumin sarılığın tek nedeni süt değildir ve evet süt gelmemesi psikolojik ve dış etkenlere daha yatkındır çünkü doğada kadınlar dışında sütü gelmeyen memeli yok araştırmalarınızı daha dikkatli yaparsanız hak verirsiniz Evde kimyasal ürünler kullanmaya bebeği anne karnında rahatsız etmeye sürekli ilaca iğneye devam edin sütünüz zaten olmaz 👏🏻
Lalihhhh Mumin Sonuna kadar hak veriyorum size kim ister hazır mama vermeyi ama gelmeyenince süt ne yapacağız aç mı kalsin, İNŞALLAH hepimziin sütü gelir de o mamalara mecbur kalmayız, bende aldım koydum çantama ne olur ne olmaz diye