elisam1206 benim ikinci gebeliğim, ilkim oglandi bu kiz ve arada 6 sene olduğundan herşey sil baştan aldık mecbur.oglumda neyi ne kadar aldıysan bundada öyle yaptım mevsim olarak aynı döneme denk geliyoruz.yenidogan alışverişi için öncelik mevsim canım bulundugun yerin iklimi mevsim şartları,biz yaZ bebegi olacagimzdan h.cikisi 1 ve 0-3 aylık 5 li takımlardan 4tane aldım.bunlar 40 çıkana kadar yetiyor yenidoğan hiç almadım çünkü çabuk buyuyorlar.zibin ise 5 tane kolsuz 0-3 ay,2 yarım kol 0-3 ay, 2 de uzun kol 0-3 ay aldım.2 tane uzun kol tulum aldım.3-6 ,6-9 aylıklarımda yine sayı olarak bı tık arttırarak bu şekilde,lazım oldukça herşey bir tık elimizin altında zaten alınır.
Ben cıvıl,e-bebek enucuzbebekmarket sitelerinden alışveriş yaptım.ama en çok e bebekte çok fazla indirim oldu.birde bime gelen ürünlerden de almıştım.besik park yatak ve büyük 5 li sifonyer yatak odasına aldım.seneye tayinciyiz oda yapmadım gittimiz yerde çocuk odası düşünürüm diye.salonada sepet beşik aldık ve çocuk olduğu için sen ilkse anadizi dusunebilirisn oğlum 9 ay boyunca gündüz uykuları için rahat etmiştim.aima gelenler bunlar sorun olursa yardımcı olurum🌼