berilkus KasimMom 300 mü 🙄 benimkiler bin lirayı geçmiştir nasıl 300′e aldınız hepsini? Sadece 10′lu hastane çıkışına 180 lira verdim. 5′liler, 3′lüler, tulumlar, zıbınlar, takımlar, tek altlar, çorap, eldiven, şapka… Ayyy mümkün değil ya 😖😖
elisam1206 aleff gayet iyi alışveriş yapmış gibisin ama ben ilk etapta 6 aya kadar alışveriş yapmayı düşündüm
elisam1206 gulin-35 şuan ben 26 haftalık oldum aldığım şeyler 2 yeni doğan 5li takım ve 3 ay 3 tulum ve ne yapacağım hakkında fikrim yok deli gibi sitelerde dolaşıyorum
gulin-35 elisam1206 battanıye al bır kac parca daha yenıdogan al agız mendılı cıtcıtlı badı cok lazım oluyor 3-6aylık kıyafetler al 6-9 aylık al o kadar cok sey var kı alıncak 🙄😀kendın ıcın gogus pompası gecelık ıc camasırı hastaneye goturmek ıcın alabılırsın
elisam1206 nurdane3504 aynen genelde yeni doğana gerek yok diyorlar o yüzden 5li hastane çıkışı olarak almak daha mantıklı
Havva elisam1206 uygulamada daha önce de böyle post açmışlardı orada okuduğum fiyatlardan sonra çok çok iyi aldıklarım hep 29-39 em pahalısı 39 lira isimliler pahalı biraz onları da çok araştırdım uyguna yaptırdım. Biberon şampuan yağı kulak çubuğu falan içinde 1000 iyi bu dönemde
Xxz elisam1206 Ben dolu dolu bir sürü kıyafet aldım hepsini de dolap uygulamasından aldım. Mesela bir mağazaya git bir adet bebek şapkası 8 -10 lira resmen. Ama ben 10 tane şapkayı 10 liraya aldım. İçinden 5 tanesini falan kullandım anca. Ve çoğunu dabir çok ihtiyaç sahibi olana verdim. İki ci ek uygulamalardan alıp yıkadım utuledim giydirdim. Çünkü hemen kuculecekti biliyorum uzun soluklu bişey almaya hiç gerek yok. Sadece hastane çıkışı aldım. Onuda sürekli giydirdim zaten
Seda-34 elisam1206 valla hiç hesaplamadım canım ama prensesbebe.com diye bir intermet sitesi var oradı baya uygun. E bebekte de indirim zamanlarında baya uyguna kıyafetler aldım. Civilde de badiler falan çok indirime giriyor zaman zaman. Ben genelde indirimleri kollayarak aldım. Hiç hesaplamadım özellikle ne kadar tuttu kıyafetler diye ama baya uyguna gelmiştir eminim
elisam1206 Seda-34 bende ebebek ve civile bakıyorum ordan indirimleri takip ediyorum şuan söylediğiniz diğer internet adresi Nasıl güvenilir mi
Seda-34 elisam1206 valla ben memnun kaldım fiyatları piyasaya göre baya uygun bir göz atın isterseniz.
N_ida_2308 elisam1206 Ya ben ufak tefek şeyler aldım yani daha çeyrek bile denilmez500 tuttu daha alınacak çok şey var 29 haftaligim erken diye düşünüyorum puset alınacak takım kıyafetler alınacak üç altı ay çorap alınacak çok alınacak şeyler var yani say say bitmez vadiler felan epeyi masraflı olsun canları sağ olsun erken mi acaba almak için temmuz sonu doğum yapicam temmuz başı gibi alayım diyorum
elisam1206 N_ida_2308 yaaa benimde Eylül başı doğum şimdiden panik sardı beni burda forumda okuyorum 32 haftalıkken kıyafetleri yıkayıp kaldırmış hastane çantalarını hazırlamış oluyorlar 😂
Basakgul elisam1206 Beşik sifonyer dedemiz yaptı oda yapmadık 2 yaşında yapacağız.Onun dışında 6.000 tuttu bebeğin her şeyi
Melek-16 elisam1206 üzülmeyin nolur sizi üzmek istemedim🙏🏻 Eğer 20′li haftalardaysanız yavaş yavaş yapabilirsiniz. Ben şubata denk gelince birden yaptım indirim var diye. Takip edin muhakkak bebek alışveriş sitelerini. İstanbuldaysanız outlet avmlerde cazip indirimler olabiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu konularda🙏🏻
elisam1206 Melek-16 yarın tam 26 haftalık oluyorum😊aslında herşey pahalı olduğu için galiba bu kadar panik yaptım ve yaşam koşulları bu pandemi varken çok zor, rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Seda-34 elisam1206 yumuşak güzel kumaşları. Benim aldıklarım ince biraz ama yazın doğum yapacağım için zaten ince tercih ettim yazlık ürünlerden . İsterseniz önce 1-2 parça alıp deneyin
Basakgul elisam1206 Ever vuruny ihtiyaçlar canim.beşik şifonyer 6.000 TL değerinde var ama dedesi marangoz :) benim ihtiybakary kakdiy bir tek