sumeyraballl pppnar456 4 hafta çok erken ben kan verdiğm de 5 haftalıktı 7 haftalıkken gittim hem kesemi hem bebeğimi hemde kalp atışını duydum
Dilekcnkn pppnar456 4+3′dü gözüktü ama vajinal ultrason ile canım tabi herkesde durum farklı olabilir
Kbracoskun pppnar456 7 haftalıkken gidersen hem keseyi hemde kalp atışını duyma ihtimalin çok yüksek bence 7. Haftada git :) öğrendiğimde 5+4 dü ben 8. Haftada gittim keseyi de gördüm kalp atışını da duydum
Silvergirl pppnar456 betanın en az 3.000 olması gerekiyor kese görebilmeniz için. Bikaç gün daha bekleyin bence
llFatma pppnar456 Kan değerin düşük şu an Doktor sana kan tahilli yaptırdı mı düzenli olarak. Değerdeki artış düzenli artıyor mu diye
sumeyraballl pppnar456 ilk gebeliğm de 1014 dü değerm doktor 5.000 olmadan kese gözükmez diyip haftaya çağırmştı
ays060116 pppnar456 daha çok küçük olduğu için görülmez benimde öyleydi tam 5 haftalıkken gördük genelde değer 2000 bin üstü olduğun da net kese gözüküyor ☺️ Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸
Gokyz123 Beyza97 aynıyız sanırım. Ben de 4+6 da keseyi gördüm. 1 hafta sonra çağırdı doktor ama bebeği göremedik diye tedirgin olmuştum biraz demek ki normalmiş. Şimdi haftaya cuma randevumuz var. 6+5 oluyorum o zaman. İnşallah görebilirim 💕
llFatma pppnar456 Benim kimyasalya da dış gebelikten süphelenilmişti meraktan baktırmak orunda kalmıştım. alt muayene kese gözüktü rahatlamıştım. Bir zararı yok biliyorum. Zaten canın da yanmıyor 2 dklık bitiyor
Selen37 5+5 te karından çok küçük şekilde gözüktü. 4lü haftalarda gitsem asla gözükmezdi çünkü çok küçüktü. Bence 1 hafta bekle öyle git 🥰