Dua35 mmk01 merhaba ,bende bugün 34 haftalık oldum henüz çantam hazır değil,eksiklerim bitmedi henüz ,sağlıcakla kavuşalım inşaALLAH 🙏🏻🌸
mmk01 Dua35 amin amin inşllh 🙏🏻 Sizde nasıl ağrılarınız varmı Bn mahvoldum çatı ağrısından döneniyorum bile
Pln1305 mmk01 yarın 33+0 oluyoruz yıkama ütüleme Faslı geçen hafta bitti. Bugün de göğüs kalkanı süt sağma.makinasi biberon emziği vs kaynattim çantaya koydum artık hepsi hazır. Son zamanlarda zor oluyor
mmk01 Pln1305 dolap kırık çıktığı için yıkama ütü yapamadım bu hafta içi gelseler inşllh en azından o biter
Beyzasel mmk01 bende 34 haftadayım inanın evlerim temizlenecek halılar verilecek çantam hazır değil allahtan yıkayıp ütülemiştim hiç bir iş yapasım gelmiyor ve 21 haziranda doğum olacak 😬
mmk01 Beyzasel aynen bnde cam duvar halı perdeler bunları hiç saymadım bile günü doktor mu söyledi banada 15 hazirqnda bekliyoruz doğmasını demişti Bn düz 34+0 ım siz kaç haftalıksınız
Sed22-09 mmk01 bende 34deyim çok şükür herşey hazır temizliğide yaptım ilerleyen vakitler de dahada zor olucak çünkü şimdi bile biraz ayakta kalınca ağrılarım oluyo, çok geçe kalmadan yap özellikle çantanı hazırla canım ne olur olmaz doktorum heran gelebilir dedi :)
mmk01 Sed22-09 bnde işler bi türlü rast gitmediki ağrıları hiç demeyin ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum çatı ağrısı bel ağrısı bni mahvetti yatakta döneniyorum bile
Eski9 mmk01 Liste yap cnm ben hep liste yaptım eksiklerimi çantaya koyacaklarımi tamamladikca çizik atıyorum benimde az kaldı genelde eczane eksikelri var losyon şampuan vs gibi bakalım
Dua35 mmk01 benimde öyle malesef ,Çarşamba kontrolüm var ..rahim ağzı uzunluğum 3 e düşmüştü Progestan kullanıyorum onunla da ilgili olabilir benimki ..soracağım doktoruma bakalım,magnezyum kullanıyor musunuz o biraz iyi geliyor bana
Sed22-09 mmk01 evet aynı sıkıntılar bendede var malesef çok zor uykusuz kalmak dahada kötü yapıyor insanı ağırlaştıkça herşey zorlanıyor yerde oturamıyorum koltukta oturamıyorum uzanamıyorum ne olucak bilmiyorum 🤷🏻♀️🤦♀️
YelizAtilla mmk01 ben ağırlaşırım diye önceden yaptım temizlik içinde bir abla tutmuştum evimin heryerini detaylıca sildi saolsun bende onun üstüne dikkat ettim sadece silip süpürdüm her hafta o yüzden evim hala temiz (gerçi kayınvalim ile aynı binada kalıyoruz genelde onun yanında olduğum için pislenmiyor çok tozlanıyor sadece) bebek içinde kendim içinde herşey hazır şükür onda da eşime bir anda yüklenmemek için zamana yaya yaya almıştım indirim falan gördüğümde ☺️
umaydurununannesi mmk01 benim hersey hazır yarında besıgımız gelcek ınsallah cantamı 30da hazırladım genel temızlık yaptım ama 37de tekrar yaparım derınlemesıne
Taze_gebe mmk01 ben 33-5im işte dokabı beklerken yıkayım bari dedim kıyafetlerini yıkadım yalap şalap ütüledim ama çok eksiği var hala bana öyle geliyor ya da ilk gebelik tecrübesizlik diye öyle 🤷♀️
Serpil-3 mmk01 biran önce başlamalısın bence göğüs pompası ve gümüş kapak en son alınacak şeyler hatta bence gerekli bile değil ilk etapta şu an çantan hazır olmalıydı ne olacağı belli olmaz çünkü daha kıyafetleri yıkama ütüleme var en az iki üç gün sürüyor bu bile gerçekten ağırlaşınca çok zor oluyor ben 30. haftada hazırladım bekliyorum
mmk01 Serpil-3 onlar netti ya direkt onlardan başladım çantaya bile karar vermedim gerçektende insan bina varmış üstünde gbi oluyor derlerdi de inanmazdım 34 te böyleysem ilerde tuvalete bile zor giderim heralde allhın izniyle bı hafta karar verip yapıcam herşeyi
Menfiye_01 mmk01 erken degıl ya bende 35+4 dum gecen gun hepsını ayarladım yıkadım utuledım cantamı dahı hazır ne olur nolmaz
Nejlavrl Baharcilek bana bir ay önce başlamamı soyledi genel cerrahi doktoru goguslerimi kontrol icin gidiyorum verdi iki tane krem 9 ayin basinda her gun surmeye basla dedi
Beyzan mmk01 33+4 deyim cantam hazır oda yapmadım kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti. Temizlik de bugün en son kalan detayları da hallettik eşimle. Şimdi sadece biraz yemek stoklamak kaldı 😃benim ikinci gebeligim evde 2 yaşında bir oğlum var var ağırlaştim biraz iyiki her şeyi halletmisim diyorum. Ama eğer yardım edecek birileri varss çok da dert değil 😃
mmk01 Dua35 evet kullanıyorum ama bazen unutuyorum somura hergün düzenli içince fayda sağlıyor Bn gözümün önüne koymama rağmen unutuyorum