Babyjo Kızlar selam 33+1 haftalik hamileyim 2 gundur kafama bisey takildi simdi ben 33 haftalik mi hamileyim 34 demi girdim yani şu + 1 34 mu kapsiyor kafam cok karisti
Omerhatice Babyjo evet canim 33+0 olunca 33 bitmis 34 den gün almış oluyorsun o +1+2+3ler 34. Haftanın yani Bende mesela yarın 34 +0 oluyorum yani 34 bitti 35. Haftadan gün alıyorum 🥰
Babyjo Omerhatice [silindi] Balarisi23 Çoook tesekkur ederimmm ozaman ben baya yolu yariladim yani 🤗 çok kasilmalar oluyor fazla korkmiyim ozaman
BURCUGLC Omerhatice ben bugün 8+0 yani nasıl oluyor yeniyim ve ilk gebeliğim.Birde ay olarak kaçıncı ay 2 ye yeni mi girmiş oluyorum yoksa 3.aydan gün mü aliyorum yardımcı olur musunuz rica etsem🌼
kucuktosbik27 Babyjo 34. Gebelik haftasındasın 34+0 da 34. Hafta bitiyor ama ben 39+3 teyim 4 gün sonra 40 olcaz 39 haftalık diyorum halaa son. Zamanlarda sğrekli dürtüyolar çok olmuş nezaman doğcak diye milletle uğraşmamak için😅
Babyjo kucuktosbik27 benimde 3 4 gundur kasilmarim basladi erken diye korkuyordum ama baya olmuşuz sukur biz
[silindi] Babyjo korkma ama ihmal de etme canım ben kasılmadır diye çok önemsemedim kontrole gidince açılmamın olduğunu ve doğumun başladığını söylemişti küçük ama önemsiz gördüğün kasılma bazen çok önemli olabiliyor
kucuktosbik27 Babyjo kasılmalar varsa doktorla görüş gene 37. Haftayı doldurduğunda gelişimi tamamlanıyor bebişin canım erken falan gelmeye kalkarsa ciğer geliştirici vururlar mutlaka 36. Haftayı doldurunca ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor çünkü
Babyjo kucuktosbik27 görüştüm kuzum rahim uzunlugu iyi hersey iyi dediler ama biraz daha olursa tekrar giderim
Babyjo [silindi] gecen gece acillik oldum rahim uzunlugu normal dediler kasilmalar duzensiz sıklaşırsa gel dediler insallah sıklaşmaz
Omerhatice BURCUGLC sende 3. Aydan gün almış oluyorsun ve 8 bitmiş 9. Haftadan gün alıyorsun canim 🤗8 +4olunca 2. Ay bitmiş 3. Aya girmjs oluyorsun 🤗
aysegulll3 Omerhatice benim 37+4 bugun yani gelişimi tamamlanmış mı oluyor aslında sata göre 38+2 çünkü
kucuktosbik27 Babyjo çok fazla hareket etmemeye çalış ozaman canım yorma hiç kendini az haftası gelsin ondan sonra hareketlenirsin hiç riske atma kendini