Annecilek Kızlar ayaga kalkamıyorum kalksam adım atamıyorum vajınaya cok sıddetlı agrı yapıyor bıcak saplanıyor gıbı 37+4 teyız ne olabılır bu sabahtan berı gecmek bılmedı
Heyecanlianneee Annecilek o bende de çok var bende 35+6 yım inan gece uykumda dönemiyorum bile sağa sola ayağım kalkmıyo ama doğumla alakalı mı bilmiyorum
Hafissee Annecilek baş aşagı dönmüş ve baskı yapıyo vajinaya ondan . Bendede oluyo su veya nişan gelmedikçe dogum diyemeyiz
maviscik77 Annecilek aynı gündeyiz benim de kanala girmiş biraz fazla aşağıda duruyor sen de hissedersin yürürken dedi doktor gerçekten de öyle hissediyorum kafasını resmen aşağıda ☹️
haticemelek35 Annecilek bende de vardı o doktorumlada görüştüm Idar aldı enfeksiyondan olabiliyor canım
Annecilek Heyecanlianneee bas gelıs dedı bıze doktor son bı kac gundur oluyordu gecıyordu bugun gecmıyor
Heyecanlianneee Annecilek bende haftalardır var ama daha dönmemişti bebeğim ilk zamanlar bu sefer hem dönmüş hemde daha sa baskı var. Bende ağrı dışında bi sıkıntı yaratmadı ama sizin haftanız daha yüksek belki de kendini öyle belli ediyo olabilir.
maviscik77 Annecilek düzenli değil arada bir belimden adet ağrısı gibi giriyor , salı günü çatı muayenesi var 😏
Annecilek Heyecanlianneee ben normalde hıc yatmadım bugune kadar yataga mahkum ettı nasıl bır acıymıs cok dıkkat edın kendınıze sızın bıraz daha beklemesı lazım
Annecilek haticemelek35 enfeksıyonu atlattık uzun suredır ugramıyor sukur bıze diken var sankı onlarca
Zabite 34+5 haftliq hamileyim 2 hafta önde gidiyoruz karnim sanki bacağimin üzerinde sürekli ciş yapiyorum karnimin altinda sanki taş var ağirlik yapiyor bide yariya tuz basar gibi aciyor karnim sürekli taştaşiyor
Annecilek Zabite yaa sızınde baslamıs sımdıden bende sureklı cısım gelıyor sureklı buyuk abdest kac gttım sayamadım bugun artık gıdemıcem
Annecilek Zabite bende aynı su ıcmek ıstemıyorum artık ama engel olamıyorum su ıcmeden duramıyorum napsak acaba