Dyg06 Benimde 10+6 haftalık Cuma günü doktora gittim ense kalınlığı iyi ve gösterdi hemen dedi ikili tarama testi yapalım dedi. Ayakları kapalı ama kız gibi ipucu sanki dedi bakalım ne olacak bebişimm🥰🥰❤️
mommasBoys Gizemeris 12.hafta gittiğimde benimkide oturur pozisyondaydı göremedik🥰 16da gittik direk erkek dedi 😌 erkekler hemen gösteriyor genelde
Melekanne91 Gizemeris erkek oldugu icin mi bilemiyorum gosterdi hemen insallh sizde ogrenirsiniz hemen insan merak ediyor☺
Yenianneadayi2208 Gizemeris ben ilk gebeliğimde 11+3 te öğrenmiştim. Ama doktorun tecrübesi, cihazın kalitesi ve bebeğin pozisyonu hepsi ayrı ayrı önemli . Umarım öğrenebilirsiniz 😊
Merve12345 rukiyeeefeee bende ilk gittim 14 haftada erkek dedi şimdi 20 haftalık dün kız dedi şaşırdık kaldık sizin de mi öyle oldu hala inanamıyorum 24 25 olmayınca kesinleşmeyecek heralde
gullcannn Gizemeris 14+4 ’te öğrenmiştik canım. Bizim oğlan hemen göstermişti net şekilde. Hiç kapatayım göstermeyim yapmadı her randevuda gördük nerdeyse. Bizimkide başlarda hep 1 hafta öndeydi. Şuan 35+2 haftalığız ama artık 2 hafta önden gidiyor👶💙