Gizemeris Kızlar 16. Haftamdayım yarın randevum var hastanede ki doktorumda ultrason görüntüsünde 1 hafta önde gözüküyor acaba söyler mi cinsiyetini yarın🙈
mommasBoys Gizemeris evet bende 16 da öğrendim benimde bir hafta önde görünüyordu😇 oğluşsa gösterir kızlar bazen göstermeyebiliyor
Melike Gizemeris 18+5 iz daha kesin öğrenemedik 😂 kıza benziyor dedi doktorum ama bacaklar hep kapalı 🙊
Merve12345 rukiyeeefeee bende ilk gittim 14 haftada erkek dedi şimdi 20 haftalık dün kız dedi şaşırdık kaldık sizin de mi öyle oldu hala inanamıyorum 24 25 olmayınca kesinleşmeyecek heralde
bhralclk Ben 16.haftamda kesin olarak öğrenmiştim oğluşum olacağını ♥️ %90 ihtimalle öğrenirsin eğer erkekse daha çabuk belli ediyor kendini şimdiden hayırlısı olsun 🌸
Gizemeris mommasBoys en son gittiğimde oturuyor gibi gözüküyor demişti😂 ense kemiğinden falan anlıyorlar artık ya aşırı heyecanlıyız😂
mommasBoys Gizemeris 12.hafta gittiğimde benimkide oturur pozisyondaydı göremedik🥰 16da gittik direk erkek dedi 😌 erkekler hemen gösteriyor genelde
efelettin haftada tahmin yaptı bacak arasını göstererek boştu. 16. haftada netleşir dedi bekliyorum ☺️
Melekanne91 Gizemeris erkek oldugu icin mi bilemiyorum gosterdi hemen insallh sizde ogrenirsiniz hemen insan merak ediyor☺