Emine_clk01 LivaveLeyla bana da 16 da kıza benziyor bacak arası boş dedi 20+6 yım değişir mi cinsiyeti
LivaveLeyla Emine_clk01 valla kuzum benim 13. haftamda baya bacak arası açık uzun uzun bakmıştı 2. kız geliyor demişti 16+3te gittim direkt kız dedi
Emine_clk01 minikprensimmm123 20+6yım bazen kasıklarima sancı giriyor bel ağrısı var Bide yatarken kemiklerim ağrıyor başka da sıkıntı yok
LivaveLeyla Elo_35 canım magnezyum kullanıyor musun?magnezyum eksikliğinden bacaklarda ağrı ve kramp oluyor diye biliyorum
Elo_35 LivaveLeyla Magnezyum kullanmıyorum elimde var. Ağrım ya da kramp değil. Karıncalanma , kaşıntı bendeki .
AsliTurgut minikprensimmm123 24.haftadayim magnezyum ilaci almazsam her aksam karnim catliyormus gibi agrilarim oluyor yemek yesem de yemesem de😅
Emine_clk01 minikprensimmm123 erken doğurmaktan korkuyorum aslında bebeğim de sağlıklı ama işte insan söz konusu evladı olunca herşeyden tereddüt ediyor
AsliTurgut minikprensimmm123 yok kuzu doktor kendisi otomatik verdi belli bi haftadan sonra, rahim büyürken cok sanci yapiyor cunku bende
minikprensimmm123 Emine_clk01 Canım o korku bende de var sürekli bir ağrım olsa bir şey olacak korkusu geliyor
Mrymonek Seda0651 Ben Perşembe günü oldum bugün kolumdaki ağrı yok gibi bişey. İlk gün vurulunca biraz başladı 2.gun ağrıyordu. Bugün yok gibi. Zaten vurulunca hiç hissedilmiyor korkmayın 😊 bende korktum ateş yapiyo vs kötü etkiliyor diye burada yazılanlardan ama hiç bı etkisi olmadı ufak bı kol ağrısı dışında. 😊
Seda0651 Mrymonek ay inşallah öyle olur. Daha önce de olmuştum fakat öyle anlatilan gibi şeyler olmamıştı . Bunyeyle alakalı demek ki 🤭
Tekmile11 Bizde 19+5iz bende de çok ayakta kalınca bel ağrısı oluyor arada sabah kalkınca sanki bin km yol yürümüş gibi bacaklarım ağrıyor sonra geçiyor 🤣 sanırım normal seyreden seyler bunlar ama daha tam anlamıyla hissedemedim 🤭 sizde durumlar nasıl