Nslhn80-ends LivaveLeyla ayniyiz bizede 8 ekim dedi dr. Benim dr kızım 38 .haftada doğmuştu allah kucağına almak nasip etsin
a_burcu_bur Annemommm aramızda 1 hafta var gibi ben de 18+1im. O zaman 19 hazirana falan alayım randevuyu. Teşekürler 🥰
Mervebitirim minikprensimmm123 bel ve kasık ağrısı adet sancısı gibi aynı. Doktor ağır kaldırma ev bile süpürme dedi
lisansli_Mom49 20+0 olduk çok şükür her şey yolunda sadece göbeğim çok çıktı bizde göğüslerim dolu dolu gibi ikinci gebeliğim ondandır belki kızmda böyle değildi
Mervebitirim minikprensimmm123 bana vermedi ama sanırım bir dahaki kontrol de verecek ayrıntılı ulturasyonu bekliyor
minikprensimmm123 Mervebitirim Ben Bi kaç kişiye sordum da bu ilacı kullanan çok canım muhakkak verir sana da
Mervebitirim minikprensimmm123 evet benim çevremde de kullanan oldu. Erken doğum olabilir dikkat edeceksin dedi
minikprensimmm123 Mervebitirim Evet evet canım bana da o şekilde dedi progestan veriyim rahmi yumuşatıyor kramplarına iyi gelecek dedi inşallah sana da verir canım
Tgbecetgb 19+5 oldu benm de toplanma ağrı demek kasılma oluo demek doktorum bana bol bol dinlenmelisin yürüyüş yasak bide boool su dedi ama mide bulantısı bırakmıyor günde 1 lt anca içebiliyorm
Elo_35 minikprensimmm123 Ne yapacağımı bilmiyorum. Karnım ve bacaklarımda kadıncalanma ya da iğne batması gibi bir his oluyor. Oldukça rahatsız edici. 20 haftalığım. Neden oluyor bilmiyorum. Günde 4-5 kez yağlayıp masaj yapıyorum. Kuru cilde sahibim. Benim durumumda olan var mı acaba ? Ya da bilgisi olan ?
LivaveLeyla Elo_35 canım magnezyum kullanıyor musun?magnezyum eksikliğinden bacaklarda ağrı ve kramp oluyor diye biliyorum
minikprensimmm123 kukiveannesi Canım endişe etme o kişiden kişiye değişiyor benim ki bazen artıyor bazen hiç olmuyor