Minikbiranneee Defa bu totemi kullanıyorum inanıyorum bu sefer tutacak😬 doğ artık oğlum diye diye bi hal oldum yahhu
Minikbiranneee Minikbiranneee yaaa bu totemin hep tuttuğunu okudum bu sefer bendede tutacak inanıyorum🙈🙈
SudeSelennnn Minikbiranneee bu totemi bende denedim sizden önce bende açtım bu postu kuzucuklar gelir inşallah 🥰🥰
Minikbiranneee Bade1 tutar inşallah 😁düşünsene hepimizinki aynı anda tutmuş mum dikiyoruz postun altına🤣
Mdneee123 Minikbiranneee benim nasıl bir totem yapmam gerek 😅 42+2 olarak kafayı yiyorum ama yok herkes tepemde akıl veriyor benim ne düşündüğümü soran yok bıktım artık ☹️☹️
SudeSelennnn Mdneee123 niye bu kadar bekletti doktorunuz benim doktorum en fazla 41. Haftaya kadar bekletirim dedi . Bebek için sakıncası yokmu
Mdneee123 SudeSelennnn doktor bana yatış verdi ben kabul etmedim beklemek istedim bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah çünkü diğer kizlarimda böyle geç geldi bu erkek belki 43 ü bile bitirir bellj olmaz ama benim takatim kalmadı artik
en_guzel_emanetlerim Minikbiranneee suyum sızıyor 1 cm açılmam var 38 hafta oldu hâlâ doğmuyor doğmuyor doğmuyor yok olmuyor vakti zamanında erken doğum olcak diye ciğer geliştirici bile yapıldı doğmadı bekledi bekledi şimdi inat etti gelmiyor 🤦♀️
Minikbiranneee en_guzel_emanetlerim ayy su sızdığını nasıl anlıyorsunn 🥺benim de 1 cm açılmam varmış çok afedersiniz akıntı da çok yoğunlaştı hatta kasılmada var ama gidiyor
Minikbiranneee Mdneee123 ayyy ben yatırdı suniyle almıştı vallahi 😬çünkü ayaklarım çok şişmişti yürüyemiyordum