Rabiacelebi NESLIHAN_ bilemiycem ama ilk defa duyuyorum son aylarda bazen bakıyolar bide doğumdan sonra için boşalsın diye bastiriyolar ama ilk zamanlar çok saçma geldi
AsenaEmre NESLIHAN_ Evet bana sert bastırmalar bile yapıyor çocuğun uzuvlarını kontrol etmek için haraket etmesini sağlıyor ve böbrekleri kontrol ediyor
NESLIHAN_ AsenaEmre işte aradığım cevap evet bende de öyle yapıyor azıcık bastırıyor sağ sola böyle minik minik göbek deliğime kadar ama zarar verecek birşey yapmıyor size de böyle yapıyor
NESLIHAN_ Asil_Egem bende buradan böyle yanıtlar olunca hemen annemi aradım geçen biraz sertlik var dedi sen duymadın mı dedi bende duymadım o heyecanla dedim o doktor en iyisi onu da beğenmiyorsan artık doktor kalmadı dedi 🤣🤣
Asil_Egem NESLIHAN_ ya işte belki de bi bildiği vardır geçerli bir sebebi vardır😃her doktorun kontrolü farklı canım bence sen aklında kalmasın bi sor bi daha gidince
NESLIHAN_ D-uysal iyi bari birde renkli vermiyor deseydiniz doktorun benle alıp veremediği ney diyecektim 🤣
NESLIHAN_ Hazal_hazar teşekkür ederim cevapların için tabiki dokunması normal değil gibi ama hani kötü birşey de yapmıyor gibi geldi ama soracam doktora 🙃
AsenaEmre NESLIHAN_ evet evet korkulacak bir şey değil ağrı bile oluyor o an ama bebeği haraket ettirmek için yapılıyor . Birde sizin böbrek hastalığınızı kontrol etmek için yapıyor hani olurda taş olur idrar yollarını tıkar vs diye
Mavi87 NESLIHAN_ okadar prof.doktora, doçent doktora muayene oldum. Hiçbiri el ile muayene etmedi. Hatta yanlışlıkla bile eli kolu bacağı dirseği hiçbir şekilde vücuduma dokunmaz özen gösterir.. ve sizin haftanız çok erken. Ne alakaki el ile muayene..
Elo_35 NESLIHAN_ Neden böyle bir şey yapıyor bence direkt bir dahaki gidişinizde sorun. Ben de özele gidiyorum 2 farklı dr.a , hiçbiri o şekilde muayene etmiyor.