Sevil_mavi o anda nedense hiç sormak aklıma gelmedi 1 saat nstde kaldım acaba sancı mı gördü diye düşündüm sonradan
Çatı Muayenesi Korkunç Değil!!!!
Krizantem_ acı esıgıı cooooookkk dusuk kısılerde can yakıyodur defakarca oldum dogum anımda sancı cekerken on dan fazla bakılmstır yanı ne ılkınde ne sonuncuda oyle dırsege kadar sokmalar falan yok alt tarafı elıyle bıraz ıcerıye gırıp kontrl edıyolar kaldı kı sart yapmaları
ınsanların mecburen olacagı kontrllerı korkutarak anlatmya gerek yok dıye dusunuyorum daha tecrube etmeden nasılsa cok acıycak dıye panıklıyolar
Krizantem_ bende 37den önce gidicem bide 39da ne kadar çıktıysa giderim bide normal doğum utanıyorum öyle yakalanırsam diye
Krizantem_ bu cati muayenesi nie oluyor bn ikinci bebegime hamileyim ilkte hic öyle bi muayene olmadim 20 haftalik gebeyim hala yine hic olmadm
Mine27 ilk doğumunuzu nasıl yaptınız sezeryanlamı
elaveipek ay öyle mi gerçekten. Ben daha önce smear testi verdim, alttan muayene de çok oldu, ister istemez kasıldım bunlarda. Ya bebek çıkarken de kasılıp kendimi geri çekersem diye korkuyorum valla 😄🙈
Krizantem_ o postu okuduğumda beri düşünceler içerisindeyim benimde 1 hafta sonra çatı için gel dedi şimdiden kastım keşke okumasayfım diyorum kendi kendime 😠
- Düzenlendi
Mine27 37den sonra olunuyor zaten siz ilki sezeryan mı oldunuz yada devlet hastanesinde mı normal doğum yaptınız bazı devlet hastanelerinde doğum sancıları başlamadan çatıya bakmıyorlarmıs
duyguars12 Hiç takılmayın o yazdıklarınızı unutun ben sizleri rahatlatmak için deneyimlerimi paylaştım inanın korkulacak bir şey yok.
baby_mama mümkün değil emin olun 🙈🙈🙈
- Düzenlendi
Krizantem_ bende aynı postu gördüm ve yazdım😂 tutamadım kendimi başka insanları korkutmak hic güzel degil ve burda insanlar birbirine pozitif enerji vereceklerini abartarak yazarlar yok ayagıyle ölcseydi kol neki🤣🤣🤣
Krizantem_ peki teşekkür ederim 🌼
Bende yazmadan duramiyorum suan ben ikinci dogumumu yapicam kismetse sezeryan ile
sonda takilmis olmasaydim ve alttan muayene olmasaydim ve buradan okusaydim korkudan bayilirdim heralde.gercekten bazi arkadaşlarin kotu gecmis olabilir ama bunlarin hepsi dogumdan kolay ve anlik seyler bence ayrica agrili da gecmis olsa asla burada paylasilmasini dogru bulmuyorum.diyelim o postu okuyan arkadas yarin alttan muayene olacak olsa olmam yaptırmam diyebilir mi diyemez lutfen insanlari strese sokmayalim Allah kolayligini verir elbet zor da olsa gececk bi sekilde