Ezgice0 benim 3. Sezeryanım olcak daha önce hiç yapmamıslardı gecen hafta hafif sancılarım vardı 36 haftalıktım nst baktı sonra çatala gec dedi serkaj falan bakcak sandım ben ultrasonla sonra asistan elle muane ettı meger acıklıga bakcakmış 😱 sonra 4 cm dedi korktum cok yoktu cubku sancım sonra uzman doktor bekle dedı ben bakcam sonra oda yaptı aynı işlemi ama ikisinde de oyle abartılacak gıbı ne acı ne bışey yoktu uzman doktor yok hıc acılma sert hala dedı yanlıs bakmış asistan
Çatı Muayenesi Korkunç Değil!!!!
Krizantem_ ben de denk geldim o posta korkuyordum baya zaten o posttan sonra iyice korktum. İçime su serptiniz teşekkür ederim 🙏☺️
Krizantem_ ya kızlar bu çatı muayenesinde doktorlar eldiven takiyor dimi illaki takarlar da merak ettim mantar enfeksiyonun var ben şimdi ondan utanıyorum tıpta ayıp olmaz da ne biliyim işte
Hatta bakarken üsttende bastırdı karnıma ama hiç öyle dayanılmıcak gibi yada korkulcak gibi değildi biraz insan ister istemez panik oluyo ama saniyelik bi işlem hemen geçiyo
Krizantem_ peki dr doğum başlayabilir leke gelir felan dedi mi bana da carşamba günü bakıcak korkuyorum yaa
Baktıktan sonra doğuracakmışım gibi bi his var
Krizantem_ yanlış anlamayın ama ben 28.haftdamda aşırı sancı ile acile gittim açıklık var mı diye muayene etti ebe bakamadı ve canımı çok fazla yaktı ikinci ebe gelip baktı oda aynı şekil yani acimadan direk gelişi güzel yapıyor biraz rahatlat insanı şak diye sokmak nedir ve sanki kolunu soktu gibi ağrıdı 32.haftama girdim tekrar açıklık için muayene oldum ebe o kadar iyiydi ki sakinleştirip baktı ve emin olun acımadı karşıdaki kişiye bağlı bi durum aslında
Kızlar ben ağdaya gidiyorum 37. Haftada çatı muayenesi olucam şuan 33teyım gitmeden ağdaya gidicem ama doğum 39da falan gelirse napıcam akıl verin nolur
Babyhappy58 Lekelenme olabilir nişan da gelebilir dedi . Sabah oldum akşamına mukuslu kanlı akıntı geldi gecesinde ve ertesi gun de yine mukuslu ve kahverengi devam etti ama nişan mı muayeneye bağlı lekelenme mı bilmiyorum. Doktorum nişan gelse de gelmene gerek yok sanci ve su gelmedikçe dedi.
atlasinannesii Evet eldiven takıyorlar.
- Düzenlendi
Seloss Tüylerin uzama hızına bağlı canım çabuk uzuyor mu
Ezgice0 Sezaryen istiyorsaniz bakmaz
Krizantem_ aynen anlattığın gibi benimde acısız oldu bazı kadınlar abartı hastası
Esra_42gunindi neden o kadar erken sordunuz mu?
Krizantem_ evet yani normal hızında canım 🤔
Adaa8905 benimde doğumda ilk kontrolü yapan ebe acıtmıştı ama ebenin hangi uzvunu ne kadar soktuğunu görme imkanınız yok o orada arkadaş dirseğine kadar soktuğunu nasıl görmüş bende ona şaşırdım
Krizantem_ bugun denk geldim ona gercekten cok korktum bı kere bebek ıcerde zarar gorur nasıl elını sokuyo anlayamadım ve bu post muane olacak kısılerı de korkutur kendını kasmasını saglar bıraz daha bılınclı yorumlar yapılsa keske
[silindi] aynı şeyleri hissetmişiz 🙈🙈🙈bide altına bilmeyenler yazıyo ayy ben yaptıramam falan diye
Seloss Şöyle diyim canım ben karnimdan ötürü kendim düzgün alamamaya başladım o yüzden bir süre jiletle aldım, çatı muayenesinden önce de jiletle aldım, bu hafta uzayınca ağdaya gideceğim 38. Haftama 2 gün kala yani..
baby_mama çarı muayenesinde güle oynaya gidip kasıla kasıla çatala çıkıyosunuz doğum öyle bişey değilki sancı çekerken kendiniz bağırıyodunuz ebeler bi bakın nolur kaç cm olmuş diye 🙈🙈🙈