Bebegim4 Greyfurt hemotalaji bölümüne gitsene bi hafta içi anlat durumu dozu yükseltsin gerekirse konuş iyicene bi
Bebegim4 Greyfurt rabbim yardımcımız olsun inşallah rabbim bizlere bağışlasın duanda bana da yer ver inşallah 🙏🏻
Greyfurt Bebegim4 amin inşallah canım rabbim tüm bebek bekleyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin aratmadan 🤲
Hatice017 Cennet4545 ben kulaniyorum 4.0 ml kulanıyorum zamanla alışıyorsun cnm ben alıştım 4 aydır kulanıyorum elhamdülillah bir sorun yok çok şükür 😊
Bebegim4 Esrujj ben özelde yaptırdım 7 güne çıktı 0.40 çıktı sonuç işte sonra sabah akşam 0.8 günlük doz çıkarıldı hemotalaji tekrar istedi bekliyorum 1 hafta oldu hala çıkmadı sonuç kafayı yicem düşün düşün artık korkudan
Esrujj Bebegim4 allaha şükür hareketini hissediyorum bir haftadır yeni yeni. Gelişimi de 1 hafta önde şuan inşallah yoktur bir şey ya
Bebegim4 Esrujj Vallahi bana 0.1 0.5 arası olmalı dediler çıktı 0.40 doktor yorum yapmadan yükseltti ama ben korkudan ölüyorum şuanda hangi genler pırtılaşma var homozigot mı heterezigot mu
Cennet4545 Bebegim4 ben 0, 2 kullanıyorum yeterlimi acaba içimde kusku olustu smdi büssürü test verdim kan ıdrar falan içinde o test varmı blmiyorum doktorumu aradım hersey normel dedi
Bebegim4 Esrujj pai heryerezigot benimde ve mhfr lerin ikisi heterezigot valla bi doktor öyle diyo biri böyle ne yapsak bilemiyoruz benim daha önce 3 kaybım var bide
Ebru07 Bebegim4 çok iyi anlıyorum canım o psikolojiyi bende öyleydim getçtkeb bende z0.4 lük kullanıyorum sonucum 0.32 çıktı yeterli geliyormuş bana
Bebegim4 Ebru07 0.32 değeri normalmiymiş ki ee benim 0.40 çıktı 0.4 den 0.8 çıktık ben 0.40 fazla yüksek biliyorum anlamadım şimdi doktor mu demişti kuzum sana
Bebegim4 Ebru07 canım bilmiyorum ki 10 15 gün dedi devlette yaptırdım günlerdir canım çıktı bekle bekle