Bebegim4 Esrujj sınır 0.5 miş öyle dediler , bende progestan ipne ve hap kullanıyodum ona rağmen oldu ne güzel olmaması keşke benimde olmaSa da kullansam
Esrujj Bebegim4 https://imgyukle.com/i/O3kdBy sonuç referans değeri içinde ama yeterli değil demek mi acaba bu?
darkblue__ Esrujj merhaba bu testi siz mi istediniz devlette de yapiyolar mi hangi bolum biraz anlatir misinz🙏
Esrujj darkblue__ kendi gittiğim kadın doğum doktorum istedi testi devlette bilmiyorum ama tıp fakültesinde yapılıyor. İğneyi vurulduktan 4 saat sonra kan veriyorsunuz 3-7 gün içinde sonucunuz çıkıyor bende bu kadar biliyorum doktorunuza danışın tabii 😊
2melekannesi_ Ziko gelişim geriliği sonucunda gelişimi durabilir ve bebek ölebilir doğsa da zihinsel ve fiziksel gerilikler görülebilir ömür boyu çocuk bu şekilde yaşamak zorunda kalabilir
Ziko 2melekannesi_ ALLAHIm yaşatmasın böyle birşey hiç kimseye.Çok teşekkür ederim beni aydınlatdınız
Bebegim4 Esrujj kaçlık kullanıyodun benim 0.4 yetersiz çıktı 0.40 senden daha kötü şimdi 0.8 vuruluyorum yine test istedi bekliyorum sonucu yarın doktoruna ulaş hemen canım kaç haftalıksın
Esrujj Bebegim4 0.4 kullanıyorum bi de coraspin. Evet yarın gideceğim hemen bakalım sizin de inşallah çıkar bir an önce🙏🏻
Greyfurt marbling10 Karnım büyüdü sonuçta belki ondandır ama bacak niye yasak bilmiyorum öyle dediler
Bebegim4 Greyfurt hayır sabah akşam 0.4 toplam 0.8 yetmedi diye buna döktük yine doz testi yaptım sonuç bekliyorum eğer yetiyosa devam yetmiyorsa 0.6 verir galiba ki korkuyorum çok biran önce çıksa keşke
Greyfurt Bebegim4 Benimde öyle iğne yetmiyor ben sabah 8 akşam 8 vurunmam lazım vücudum onu kaldırıyormuş ve iğnem yetmiyor napcaz aceba
Bebegim4 Esrujj genelde yetmediğinde bebek haraketsiz yada gelişimi geriden geliyo varmıydı öyle bi durum sizden
Esrujj Bebegim4 allaha şükür hareketini hissediyorum bir haftadır yeni yeni. Gelişimi de 1 hafta önde şuan inşallah yoktur bir şey ya