Ziko Merhaba kızlar.Ben kleksan 4 kullanıyorum.Ayrıntılı ultrasonda yani doplerde kan akışı zayıflamış diye yazdı doktorum 27ci haftadan.Ayrıntılı ultrasomdan bakıb bilinirmi ki.Hergün kullanmazsam kleksanı bişey olurmu acaba
2melekannesi_ Ziko ayrıntılıda bebeği besleyen damarda tıkanma görmüştür doktor tabiki kullanın ihmal etmeyin Allah korusun bebek beslenemezse çok kötü sonuçlanabilir
Esrujj 2melekannesi_ Eskişehirde özel hastaneye gidiyorum. Hatta benim gittiğim hastanede ücreti pahalı diye daha uygun fiyatlı hastanede verebilirsin dedi doktorum. 80 tl gibi bir fiyata yaptırdım
vildan5255 Ben de oksapar 6000 kullanıyorum. Bazen çok yakıyor bazen daha az. İlk zamanlar morarma olmuyordu şimdi morarmaya başladı
Nilasyamom Cennet4545 oksapar 4bin kullanıyorum 2 kaybım var. İyi ki böyle bi çare var bu pıhtı bozukluğuna. Zamanla herşeye alışıyorsun kuzum ☺️ Bebişe nefes olduğunu bilmek, düzgün kan gittiğini bilmek bütün acıları unutturuyor 🌼 sağlıkla gelsinler inşallah.
Oslemserbestt Nilasyamom cnm merhaba öncellıkle rBbım hayırlısıyla evlAdını kucagına almayı nasip etsin saglıkla kavuştursun siZi bnde 21 haftalık gebeyim 1 saglıklı oglum var 2kaybım var kayıplardan dolayıhamılelıgımın basından beri oksopar 4 binlik kullanıyorum tedbır amaçlı sende kullanıyorsun sanırım ne zman bıraktırıcak acaba doktor merk ediorum sen devm ediyormusun hala?
Minnnosum_16 Cennet4545 benim sağ ayağımda ilk dogumumdan 4 ay sonra damar tıkanıklığı oldu şimdi geçti mi geçmedi mi bilmiyorum acaba kadın doğum doktoruna söylesem bi tedavi başlatır mi ki tekrardan ya da kan sulandirici iğne falan
Cennet4545 Adaa8905 korkma cnm bnde kendime yapıyorum suan göbeğime iğne acıtmıyor ztn sadece ilaç yakar
2melekannesi_ Ziko Allah korusun gelişim geriliği olabilir kalbi durabilir çok ciddi şeyler bunlar bu yüzden bebeğini kaybeden birsürü insan var lütfen dikkat edin
Ebru07 Bende oksapar 4000 lik kullanıyorum ilaç yakıyor ya ve heryer mosmor oldu 12 haftalığız bacağa geçeceğim ama cesaret edemiyorum
Ar2020 Ebru07 benim de öncesinde mosmor oluyordu doktorum havasını al öyle vur ve kesinlikle vurduktan sonra vurduğun yeri üfeleme dedi şimdi morarma yok