SusamTanecigi Cennet4545 bende oksapar 0.4 kullanıyorum ilaç yakıyor biraz bazı günler zorlanıyorum ama morarmadı şükür
Nilasyamom Cennet4545 oksapar 4bin kullanıyorum 2 kaybım var. İyi ki böyle bi çare var bu pıhtı bozukluğuna. Zamanla herşeye alışıyorsun kuzum ☺️ Bebişe nefes olduğunu bilmek, düzgün kan gittiğini bilmek bütün acıları unutturuyor 🌼 sağlıkla gelsinler inşallah.
gulsen_0758 Ben oksapar 4000 ilk kullanıyorum sonra alışıyorsun benimde ara sıra yakıyor yavaş yavaş boşalt iğneyi
Gamzegulsen gulsen_0758 siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz kaçıncı haftadasınız ? Bende kullanıyorum be korkutuyor beni buniğne
Adaa8905 minikprensimmm123 Valla korkumdan bacağıma yapamiyorum yani bişey olur diye koldan yapabilirsin dedi de yine de korku devam ediyor
Cennet4545 Adaa8905 korkma cnm bnde kendime yapıyorum suan göbeğime iğne acıtmıyor ztn sadece ilaç yakar
Esrujj Oksapar 4000 kullanıyorum 18. Haftaya kadar göbekten yaptım bir kez damara denk geldi çok kanayıp morarınca cesaretim gitti eşim kolumdan vuruyor şimdi daha çok morarıyor kol ama kendim yapacak cesaretim kalmadı malesef😔
Buse_00 Ben bayadir vuruyorum… ne bulursam onu vuruyorum hipor enox oksapar…. en kötüsü hipor cok yakiyo…. yarin son hipor Allah tan…. birdaha tovbe hipor almam oksapar en iyisi
Drydnzzz Bende vuruyorum oksapar kollarım coğu zaman mosmor gezdim karından cesaret edemedim ama bacaktan hiç acımıyor kol bacak arası devam ediyorum
Happy-41 Drydnzzz bacağın neresine vurmak gerekiyor bende koldan yaptırıyorum oksapar ama inanılmaz yakıyor sanki orayı bisey ısırıyormus gibi ve sonrasında içinde şişlik oluyor ve morariyor kollarımın üzerine yatamıyorum içi şiş şiş ağrılı
darkblue__ Esrujj merhaba bu testi siz mi istediniz devlette de yapiyolar mi hangi bolum biraz anlatir misinz🙏