ideemirel Princessmom Batı da Zozan hanıma gidiyorum aşırı memnunum kendisinden keşke en en başından ona gitseymisim
Princessmom Remziye_2121 Ya canım arkadasm onun takipli hastasydı doğumu başladı kadına ulaşamadı hiçbi şeklde. Saatlerce bekletildi hastanede sonra hastane zozan doktora ulaştı o geldi doğuma. Yani çok şikayet oluyormuş doğuma gelmiyor ulaşlmyor diye
Serifellci gulcecece aynen kendisi diyor zaten bi problem olduğunda istediğin zaman arayabilirsin diye bende baştan beri hep ona gidiyorum şimdilik çok iyi şükür 🥰
Eymirinannesi Princessmom 10 gün önce Ali Emre tahaoğlu ile sezeryan doğum yaptım memnun kaldım. Takipli hastası bile değildim son hafta Dr değişikliği oldu
Serapveminikleri Princessmom evet cnm ona gittim çok memnundum artık doğum yaklaştı bende Mardin’de olduğum icin devam edemiyorum
Princessmom Serapveminikleri Benm arkadasm doğum yaptı sezeryan aşırı memnun kaldı eli hafif ilgili dedi. Muayende de çok memnun kalmş rahat ilgili biri dedi. Bende seçim yapamyorum ya doktor çok önemli çünkü 9 ay için
Remziye_2121 Princessmom ben cumartesi günü gittim hani doğumdan çıktı bize de yetişti bilemiyorum ki
Serapveminikleri Princessmom keisnlikle cnm çok önemli muayeneleri çok güzel keyifli geçiyordu herşeye detaylı bakar önceliği bebeğe veriyor 🙏tavsiye ederim
Princessmom Remziye_2121 Ya bizzat gördüğüm bir doğumdu gece 4de sancılandı doktora hiçbi şeklde ulaşamadı. Hastane ble ulaşamamış. Zozan doktor gelmş doğumu o yaptrdı yani. Doğum bu ne zaman olacagı belli olmaz sonucta
esra572 Özel batıda melike doktoru hiç ama hiç önermem arkadaşlar. Uzun uzun anlatmaym ama çok ilgisiz bilgisiz
Gulsah1616 Yunus çavuşun giriş ücreti 325 olmuş geçen cumartesi gittim. ama öğretmen indirimi var ve bu indirim her işlemde uygulanıyor. Mesela ikili taramada da uyguladılar indirimi. Farklı meslek grupları için indirim uyguluyorlar. Arayıp bilgi alabilirsiniz
Princessmom Gulsah1616 Egm indrmi ile 255 tlye gitmiştim 5 ay önce kendisine ama gebeliğim devam etmedi
Aycicegim Princessmom kesinlikle yunus Çavuş onda tüp bebek yaptırdım çok babacan ilgili bir doktor iyiki karşıma çıkmış diyorum hep ❤️