kinandolay Kızlar nişan su vs gelmedi, nefesim daralıyor, alttan batma yaşıyorum birde ara ara regl sancısı gibi geliyor. Bebekte çok hareketli sizce doğum belirtisi mi? 38+5teyim
Cylncyln_01 kinandolay Ben 3 gündür yaşıyorum bende de karnım çok kasiliyor ama simdilik birşey yok daha
Burcuclk kinandolay aynıyız seninle yalancı sancı dedikleri şey galiba bu bende sordum doğumun yaklaştığını vs vs dediler doğum için su açılma vs nişan gibi şeyler olması lazım galiba ilk gebelik bende tamam şey yapamıyorum sağ soldan öğrendiklerimle işte Allah yardım etsin inşallah tek seferde kurtarsın hepimizi 🌸
Sose kinandolay aaahh ahhh aynılarını yaşadım bugün yaa.. Bebek hareket ettiğinden heralde cüsseler büyük artıkk 🙈😂 kaç kilo bebeğin
Sonfeyz kinandolay kasılmalar düzenli araliklarla oluyor ve azalmiyor artiyorsa doğum sancisi yoksa yalanci sanci olabilir.
ebrarecem Şuan aynı şeyi yaşıyorum kasılıyorum çok acıyor yalancı sancı bunlar. Doğum sancısı düzenli oluyor tabi bizim doğumda yakın dikkat etmek lazım.
Yasemin_in68 ebrarecem geçmiş olsun şimdiden 😊 neden 3 hafta erken alıyorlar sezaryene ? Yani hangi sebepten dolayı 40 beklenmedi ??
ebrarecem Sose adetken bacağım ağrırdı öyle bacak ağrısı var alttan başı baya zorluyor zaten fazla aşağıdaydı kanala yakındı. Sanırım iyice inmeye çalışıyor.