Edgnssss Aşırı stresliyim en ufak şeye ağlar oldum sigara da içiyorum azalttım ama strese girince 1 tık fazla içiyorum ne yapmayalım 🤦🏼♀️😓 strese girince kendimi engelleyemiyorum 9 haftalık hamileyim
ZorYollardanAsipGelenim Edgnssss bizde bugun 9+2 olduk bende mi acayiplik var anlmadm yemek yemeden once superim yedikten sonra midem bir karisiyo kusamiyorumda. Hep agliyorum. Asabiyet gerginlik hatsafada nolcak boyle bakalm hayırlısıyla
Guneyinannesi1 Edgnssss ayy onun çaresi yok ya bende 9+1 sürekli bıkmışlik boşa yaşıyormuş hissi kaygi mutsuzluk garip duygular var ya hic iyi olmadı böyle 😆
Sevinc-Berke Edgnssss Bende 9+2 günlüğüm başından beri içiyorum canım midemde çok bunaliyor ama olmuyor bırakmıyorum bu 2nci gebeliğim ilkindede içmiştim Allah korusun onları insAllah çok zor yaa keşke başından hiç bulaşmasaydik bu zamanlar hiç aklıma gelmedi ki 😢😢
-Papatya33 Ben kimseye tahammül edemiyorum bu aralar. Sinirliyim. Kimseyle bir araya gelmek bile istemiyorum
Edgnssss -Papatya33 bende öyle oldum aslında normalde öyle bir insan değilim hamilelik çok dengemi bozdu
-Papatya33 Edgnssss benim de öyle ya. Herkes diyo sen bu değilsin neyin var. Bişeyim yok ama bilmiyorum gecer insallah 3ay sonra. Belki alısır vucut hormonlara
Edgnssss ZorYollardanAsipGelenim bende hiç miğde bulantısı yok şuan ilk baştan bi öğürme falan oldu o kadar ben insanların laflarına tahammül edemiyorum en ufak şeye ağlıyorum aşırı sinirliyim sadece
Edgnssss Guneyinannesi1 ay aynen valla 😂😂😂 nereye kadar böyle olucak bilmiyorum sigaram olmasa bu kadar kafaya takmam da sinirlendikçe sigara isteği artıyor hiç bişe yemesem sabahtan akşama kadar içsem içerim ona mı aşeriyorum acaba 😂😂
ZorYollardanAsipGelenim Edgnssss aynen kendimi evin icinde kendi kendime homurdarken buluyorum sinirden. Kimseye bsey diyememek dert anlatamamak boyle bsey😔
Edgnssss Sevinc-Berke aynen valla başlayınca bırakamayorsun hemen bi de içmeyi seviyorsan daha da zor bi zevkim o alkol kullanmıyorum asla
Edgnssss ZorYollardanAsipGelenim Söylediklerim de ters geliyor insanlara ama bana göre çok normal geliyor 😂😂 haksızsın diyorlar ısrarla sonun da kendimi haklı çıkartıyorum yanlış da olsa tamm denk zorunda kalıyorlar 🤦🏼♀️
ZorYollardanAsipGelenim Edgnssss bnmde esim anlayissiz biri. Birsey derkn kirk kere dusunuyorum sonra ters bi bakisi yada sozu olunca kendimi kendi kendime hem konusup hem aglarkn buluyorum. Illa hakli çıkma gibi durumum olamaz. Ona gore haksizsam degismez birde ustune azar isitirim . Ayy bnde ne dertliymisim🙄
Guneyinannesi1 Edgnssss yaparsın sartlandir kendini çok kolay ya bi ot parçasını ne kadar senden üstün olabilirki 😆
Sevinc-Berke Edgnssss Aynen benimde o hamile olmadan önce aşırı içen bı insanim işte bu yüzden zor zaten Allah’tan alkol yok dün rüyamda alkol içerken gördüm kendimi ne alakaysaa 🙄😂