civciv1520 Minikmucize33 bende 35+2 de gördüm 2950 dedi bir hafta önde dedi 🧿 sizede maşallah 🧿 36+2 de gidicem salı günü nasipse bakalım kaç oldu
Minikmucize33 civciv1520 ya maşallah bize doktorumuz iki hafta sonra görüşelim dediği için 37 de gidicem
civciv1520 Yeter5629 Normal doğumdan korkuyorum sezeryan doğumda kendimde bebegimide daha güvende hissediyorum. Bu yüzden
Odb 35+1 iz 🌸 kanaldayız. Normal bekliyoruz biraz erken gelebilir dedi doktorumuz. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 💕🙏
civciv1520 idiloska bende geceleri nefes darlığı oluyor yemekte çok az yiyebiliyorum rahatsız ediyor sonra az ve sık yiyorum
Yeter5629 Ben normal doğurmayı isterdim ne yalan söylim ablam doğum yaptı o gün içerinde kendine geldi ve benim kendime gelmem 1 hafta düzelmem uzun sürdü
civciv1520 Yeter5629 çok geçmiş olsun . İki yıl anksiyete tedavisi gördüm ilaç kullandım simdi iyiyim çok şükür ama bu durumu yaşayanlar bilir nasıl bir hastalık olduğunu kılı kırk yariyorsunuz adeta Allah kimseye çaresiz dert vermesin çok şükür bugünüme de
civciv1520 idiloska benim son bir haftadır boğazım yanıyor yemekten sonra Reflü sanırım bu . Geçmiş olsun bu arada doktorunuza danışınız mutlaka ilaç verir
Snm2021 civciv1520 amin canım bende 35+5 oldum Rabbim bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için🤲🏼İnşaAllah
Yeter5629 civciv1520 çok geçmiş olsun insan rahat bi şekilde doğum yapmak istiyo Allah herkezin gönlüne göre versin
idiloska civciv1520 verdi ama pek geçirmiyor arada çözüm oluyor yine başlıyor sabredeceğiz artık, çok teşekkür ederim, size de kolay gelsin 🌸