Cigdem175 Anne adayları merhaba😊 İsimli kapı süslerinizi nerede yaptırdınız,instagram da yaptıranlar,fiyat ne kadar dı ve hangi sayfa dan yaptırdınız.önerileriniz nelerdir?
Omerhatice Cigdem175 ben hepsi buradadan pileksi kapi süsü yaptırdım isimli Instadakiler hem saçma pahali, hemde kargo parası 20 25 tl istiyor.. Bende hepsi buradadan yaptırdım çok tatlı oldu normalde 75 tl işi aynı mağazanın 50 tl olanida vardi ben rengini modelini farklı seçtim ama esiminfe orda indirim puanı vardi bana 75 tllik kapi süsü 25 tl ye geldi her halükarda baya kâr ettim 😁
yelizyeliz Cigdem175 yildizmakromee’den yaptırdım instagramdan. Anahtarlıkta aldım yanında çok memnun kaldım🙏🏻 Fiyatıda piyasaya göre en uygunu epey araştırmıştım
birprensesvebirprensannesi Cigdem175 https://imgyukle.com/i/OWyhjI 24 TL ye çiçek sepetinden yaptırdım
beysenyil İnternetten malzemelerini alarak makrome kapı süsü yapmıştım canım. İnternette yapılmış hali 150₺ ikin ben malzemelerin hepsini 50₺ ye alıp 1 saat içinde yaptım 🌸
Seyda2425 beysenyil canım isim yazan ahsabi nereden temin ettin ben tüm malzemeleri buldum bir o kaldı
Hlmdmr 01-adana bende dün verdim 15 20 güne ancak gelir dedi ama fiyatı uygun modeli de çok hoş inşallah güzel gelir
Hulya0 Cigdem175 n11 de hem yastık hem kapı süsü çok güzel 60 TL yanına terlik ve taç alırsan 90 TL bı bak istersen bende ordan yaptiricam
Miskokulum35 Cigdem175 arkadaşım hediye yaptırmıştı fiyatını bilmiyorum ama yumuduktasarim instagram adı. Ledli ben çok memnun kaçık güzel
beysenyil zeynepemiromer kapı süsü ve 40 adet Magnet yaptım kendim çok kolay ve eğlenceli oldu 🥰 magnetleride dahil edecek olursak toplam 100₺ bile tutmadı masrafı
zeynepemiromer beysenyil aşırı güzel olmuş kendi benimde böyle yeteneklerim olsa 😊ay hiç yapamam heralde böyle muntazam
bebistonunannesi beysenyil elinize sağlık çok güzel olmuş. Kapı düşündeki isimlisi ve magnetteki isimliği nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim ?
Ydamlakarabulut beysenyil malzemeleri ne diye alıp nasıl yaptınız acaba çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık bende yapmak isterim
beysenyil zeynepemiromer çok teşekkür ederim canım 🌸 normalde benim de pek böyle yeteneklerim falan yoktu aslında 🤦🏻♀️ Ama bunları hazır almaya kalkınca o kadar gereksiz para istiyorlar ki fazlasıyla vermek yerine malzemelerini alıp YouTube den izleyerek yapmak daha mantıklı geldi daha hesaplı oldu 💙 sadece bununla kalmayıp bebeğim için uyku seti, nevresim seti falan da diktim. Amigurumi den oyuncaklar yapıp oyun matı yaptım. Süs yastığı.. vs emzik zincirine kadar kendim yaptım dazla masraf etmemek için 😂 hiç biri içimde kalmadı hemde