mrvtrgt Merhaba doğuma yakın özel bölge temizliği noktasında neler yapıyorsunuz? Bebeğin ne zaman geleceği belli değil, her an tetikte olmak gerekiyor malum 😌
Serapveminikleri mrvtrgt 36 haftada yaptım işte 1 hafta olcak inan hemen çıkıyor 😳jilet yapcam sanırım mecbur zaten zorla yaptım bide son zaman hiç yapamam 😲
Mgokkilicc mrvtrgt Ben lazere gidiyordum hamilelikten önce hamile kalınca gelebilirsin falan dedi epilasyonu yapan kadın ama benim içim rahat etmicegi için ara verdim öğrenir öğrenmez şuan ağdaya başladım en başından beri ağdaya gidiyorum 25 haftalık hamileyim inşAllah son haftalarımda da giderim bir kere idare ederim diye düşünüyorum ama pis yakalanmak benimde aklıma geliyor durmadan napicam bakalım 😅
Papatyams_2021 mrvtrgt 😂ben 2 günde bir temizliyordum ben olur ben olmaz ayna karşısına geçip yapıyordum jiletle
iremakn1- BusraUras geç mi uzuyor 😳😳 aldığımdan 2 gün sonra çıkıyorlar mckxndjdjd bende mi sorun var acaba 😂😂
BusraUras iremakn1- ne ile alıyorsunuz. Ben ağda kullanıyorum hep eskiye göre çok az uzuyor. Her doktor kontrolünde alıyorum ayda bir. Almasamda olur ama temiz oluyor yine. Hem seyreldi hem az uzuyor bende.
Gul76 iremakn1- yani 2 gün sonra uzuyosa sende sorun var kessin ben ramazana girmeden once almistim en son hala alinicak kadar çıkmamış
iremakn1- BusraUras iyi maşallah çokgüzel ben de ağdayla alıyorum ama iki haftaya kadar çıkmış oluyor demek ki hormonlarla alakalı
Lalihhhh iremakn1- 10 günden sonra geliyor gerçekten kuaför agdasi ile kendim yapıyorum her yer azaldı hele bacaklar çok geç geliyor normale göre ama. malum yer standartdini bırakmadı😂
Yenibirannee Bende jiletle aliyorum ama ilerdi zamanlarda napcam bilmiyorum 26+1 haftaligim :( jilet vurduktan sonra agdayla alinabilir mi ki
Bahar27 Yenibirannee bi kaç hafta uzatırsan alınır ben dün aldım şipşak oluyor ama vajinam da yumuşaklık ve sarkma oldugu için biraz zorlandım ilk gebeligim aslında vajinam niye öyle oldu bilmiyorum doguma hazırlık mı nedir 😂
Bahar27 Dün agda yaptım tek başıma 34+4üm ayna yardımıyla yaptım biraz kalıntı kaldı tabi ama çogunu yaptım yoruldum haliyle bidaha çıkarsa da kuaförde yaparım
Bahar27 Yenibirannee valla kuaföre gidicek tim araya bayram girdi fln derken biraz uzadı bende gitmedim utanıyom da zaten bidaha çıkana kadar seyrek çıkar zaten kuaföre giderim 😂😂
Mercimek26 Ağda yapabilenlere imreniyorum ben maalesef canım çok tatlı olduğu için kesinlikle yaptıramıyorum. İlk başlar kendim haftada 1 jiletle alıyordum şimdi 36ncı haftayı geçtiğimiz için kendim alamadığımdan eşim alıyor.
Gulsumm32 Mercimek26 valla bende hep jiletle alıyordum ama agdaya gidecem 36.haftada dayanacam o ağrıya