ogretmen_anneee Mhr13 canım tüllerini yıkayınca sıktırırken 400 de sıktır yaş cıksın . Sonra ıslak ıslak hemen as ütülemeye çalışma
Karanfill Tekrar yıkayıp sıkma programına alabilirsin o zaman azalıyor. Bazı makinelerin kırışık azaltma programı da varmış
Mhr13 Ben anlamadan yüksek ayarda yıkadım kırıştı hep gözüme bakıyor yakarım diyede cesaret edemiyorum
Lulemom Mhr13 düşük derecede yıkayın. Yükseğe gerek yok alt tarafı toz vardır perdede. Ben düşük derecede yıkıyorum. Islakken kırışık gibi duruyo ama asınca kuruduğunda düzeliyor. Bi asıp deneyin. Eğer düzelmezse düşük derecede bi daha yıkayın düzelir
mujdezengin Mhr13 perde yüksek ayarda yıkanmaz yıkanırsa kırışır tabiki bende bugün perdeleri yıkadım 30 derecede ve perde seçeneğinde yıkadım hiç kırışma olmadı
Mhr13 Lulemom yanlıklıkla yüksek derecede yıkamışım kasıtlı değil yani sonrasında 2 sefer daha tıkadım astım düzelmedi
Mrveyl Mhr13 canım ütünün ısısını düşük ayarla tül üzerine tülbent gibi yanmayan ve yapıştırmayan bişey koy öyle ütüle
ogretmen_anneee Mhr13 yok yok yanmaz düşük ısı da buharsız dene sonrasında yetmezse yükselt canım yanmaz