HakunaMatata SevgiBasaran bence bir an önce doktora gidin. Bitkisel vs bir şeyle ne kadar erteleyebilirsiniz ki? Daha da kötüleşmeden çözmek en kolayı ve sağlıklısı bence 🌸
miraykumru SevgiBasaran calgel denilen bir benek diş eti jeli var hamileler kullanıyor onu alıp süre bilirsiniz bana doktorum rahatça kullan dedi,tabi sizde danışın
evaburak95 SevgiBasaran karanfil yağı canım epey uyuşturuyor ama tabi ki en doğrusu doktora gitmen daha bu pazartesi diş çektirdim 1 hafta antibiyotik kullandım o süreçte karanfil yağı ile idare ettim
SevgiBasaran HakunaMatata şu an hafta sonu ve akşam diye gidemedim bir yere ağrıya da dayanamıyorum hamile annelerime sormak istedim bir iki gün idare edebilir miyim diye 😌
evaburak95 SemaOner aynen kuzum biri gömülüydü ama doktor çok kolay çekti ikisinide dikiş atmasını da istemedim iyileşti gibiler
eliffkrts SevgiBasaran merhaba geçen hafta diş ağrısından çok kötü durumdaydım haftasonu olduğu için 2 gün beklemiştim, doktorum kontrole kadar Parol içebileceğimi söylemişti, bende o şekilde 2 gün idare ettim, geçmiş olsun