Sabihanur1 emineakt sağlık ocagı sonucları e nabızda çıkmıyor. Sağlık ocagından numara veriyorlar halk sağlıktan bakılıyor
emineakt Sabihanur1 geçen hafta perşembe günü verdiğim kanı e nabızdan görebilmiştim ama bugün sisteme düşmedi sabah sistem açıldığında görebilirsin dedi sanırım kendileri giriyor
Sabihanur1 AlyaEkmen_ aa bizim burda çıkmıyor başka yerden bakmamız için veriyorlar sanırım ilçeye göre değişiyor.
Sabihanur1 AlyaEkmen_ ben sürekli kan veriyorum saglık ocagında yaptırdım hiç bir tahlil sonucu çıkmıyor. İstanbul halk sağlıktan bakıyoruz. Hastanede olan tahliller çıkıyor e nabızda.Burası için geçerli olabilir
AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ olabilir ,🙈ama ben daha geçen hafta sağlık ocağında kan verdim doktorum sağlık ocağına gelmene gerek yok e nabizdan bakabilirsin dedi bu arada Bursa da yaşıyorum 🍀
Sametnida Canhan58 merhaba kalp atisini duyduk hamd olsun 🥰🌺 Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin butun annelerinde
ipeak deno1 benimde sat 17 nisan geçen cumartrsi gittim kesemizi gördük bu hafta tekrar gidicem inşş bebişide görürüz bende bel ve karın ağrısı çok oluyor birde uyku sizin durumlar nasıl
deno1 ipeak ilk hafta kasık ağrısı vardi sonra gecti simdi sadece bel ağrım ara sırada bulantı ama kusma yok bide enfeksiyon kapmışım idrar yolu 😔
ipeak deno1 geçmiş oldun dikkat et herkesin belirtiler farklı farklı oluyor vallahi rabbim tüm bekleyenlerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin