Sevval0811 ikigozumuncicegii yani bilmiyorum normale göre hemen hemen 4 katı artış var benim de aklıma gelmedi değil nasip rabbim hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimize 🙏
Sevval0811 ikigozumuncicegii yok hayır Perşembe günü doktora gidicez doktor 3000den sonra kese görünür demişti nasip inşallah görürüz
Sabihanur1 emineakt sağlık ocagında mı verdiniz ?bizim burda numara veriyorlar akşam sonuçlara internetten bakabiliyorum
Elif-Esin Merhabalar arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum 7+4 günlük hamileyim çok şükür elhamdulillah Önceleri birşeyim yoktu ama dünden beri aşırı bel ağrım var normal midir bu acaba
bubuiledudu Elif-Esin hayırlısı olsun ben de 7+3 üm hala bir belirtim yok akıntım oluyor sadece siz kalp atışı duydunuz mu ne zaman duydunuz
Sametnida Canhan58 merhaba kalp atisini duyduk hamd olsun 🥰🌺 Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin butun annelerinde
Elif-Esin bubuiledudu seninde hayırlı olsun kuzum perşembe günü duyduk biz kalp atışını bir sonraki kontrolüm 8-10 haziran arası Allahın izniyle
Elif-Esin bubuiledudu bubuiledudu İnşaAllah duyarsın tabi kuzum benim sıkıntılarım vardı biz o yüzden erkenden duyduk kontrolde benim bebeklerim karnımda ölüyordu bu üçüncü gebeliğim oksapar iğneye başladık karından falan o yüzden kontrolde dinletti doktor 🤲
17Mayismucize Yazgulu-27 aynı tarihte gözüküyor doğumlarımız 💐 bugün gittim hastaneye keseyi gördük çok şükür kalp atışı icin 2 hafta sonraya gün verdi
Sabihanur1 emineakt sağlık ocagı sonucları e nabızda çıkmıyor. Sağlık ocagından numara veriyorlar halk sağlıktan bakılıyor