Sukriyeyvz_ Durucan yaa ne diyeceğimi bilemedim suanda canim benim ama hic üzülme olumsuzluga kapılma tekrar dene insallah yine olur. Bakalim bende pazartesi gidicem cok teşekkür ederim 🙏💓
Durucan Sukriyeyvz_ Hakkımız da hayırlısı sağlıklı gebelik olsun sağlıkla gelsin 😊 ama haberlerini bekliyorum ikiz mi yoksa tek gebelik mi diye haber ver bana da beraber seviniriz 🤗
Sukriyeyvz_ Durucan yaa canim benim cok teşekkür ederim tabiki haber veririm insallah son 1 gun pazartesi gidicem bakalim insallah 🥰
Durucan Seva_aa Çok geçmiş olsun canım sana da benim de ilk denememdi hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama sağlık olsun ne diyelim saha önümüzde uzun zaman var nasibi ne zamansa o zaman gelecek ben buna inanıyorum 💗
Yasemin_35 Seva_aa Benim ilk denemem tuttu ama düşük yaptım, ikinci denemem tutmadı, çok şükür 3.denemem tuttu🙏🏼 Düşük yaptığımda çok üzülmüştüm, çok ağlamıştım ama inanın şuan hatırlamıyorum bile o günleri. Allah bu mutluluğu size de yaşatsın🙏🏼
Taze_hamis Aycicegim tadını çıkar gebeliğinin tatlım 😍😍😍😍😍 rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesin 🙏🙏🙏
Aycicegim Taze_hamis Amin inşallah kuzum benim Rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin bizim için her zaman dua ediyorum🤲🏻💕
Deletedmom15262 Yasemin_35 amin Allah razı olsun 🧿🧿 MAŞALLAH rabbim bağışlasın sağlıkla doğsun yavrularınız💐
Aycicegim Durucan canım iki embriyo konuldu ama tek mi çift mi oldugu belli değil kese de belli olur ancak
Aycicegim Durucan yaa çok üzüldüm demekki bak embriyoların çok güzel kaliteliymiş içeride bölünmüş.. Ne denir nasıl yapılır bilmiyorum Rabbim sabırlar versin bu süreç zaten o kadar uzun yorucu ki Allahım hayırlısı ile nasip etsin kuzum hep dua ediyorum bizler için her zaman 💕
Aycicegim Seva_aa kuzum yoğunluktan giremedim buraya şimdi görünce kendimmiş gibi çok üzüldüm sana hep dua ediyordum pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın elbet olcagına inanamıyorum hayırlısıyla 🤲🏻
Seva_aa Aycicegim cok sagol canim benim saglikla kucagina alasin 🥰dogrusu hich bir sebep yokken boyle oldu oncedende 2 dusugum var bana hocaya da bir danis diyorlar bilmiyorum artik
Aycicegim Seva_aa olabilir canım bak benim eşim bana transfer günü muska yazdırdı o gün den beri ümmü sübyan duası göğsümde taşıyorum
diamond2635 Seva_aa canım şimdi gördüm sanırım olumsuz sonuç aldın.Moralini bozma nolur her şey zamanında çok güzel olacak senin için inanıyorum ben🥰
Seva_aa Aycicegim ya evet canim bende yanlis yaptim diyorum belki bende yaptirmaliydim cunki 2 dusugunde doktor elle tutulur vir sebeb vermiyorlar normal yolla kalmisdim genetik taramalar bile temizdi simdi soyledim mekleketde ailem arasdirsinlar muska yaptirayim esindemi tasiyor yanliz senmi?
Aycicegim Seva_aa bence canım ehli bir hocaya sorun soruşturun. Yok bana yazıldı ben taşıyorum hamile kadın taşıyor Allah nasip ederse de bebek doğduktan sonra da bebeğe takılıyor. Baba taşımıyor onu hiç duymadım
Seva_aa Aycicegim evet canim cok pisman oldum ama hayirlisi olsun biraz ara verip yeniden basliyicam 7 tane dondurulmus embryomuz var insAllah bu sefer boyle bisey yasamayiz
Aycicegim Seva_aa imkanınız var canım çok şükür elinizde embriyo var değerlendirirsiniz. Morali yüksek tut Allahın izniyle olur inşallah pesetmek yok Rabbim büyük 🤲🏻❤️