Yasemin_35 Deletedmom15262 Önce ilaçlı denedik tuttu, ama düşük yaptım. Sonra tekrar ilaçlı denedik olmadı. 3.denememizde doktorum doğal siklus deneyelim diyince ben de rahatladım, gerçekten normal yolla gebelik olmasından neredeyse tek farkı laboratuarda döllendiriliyor olmasıydı. Neredeyse hiç ilaç kullanmadım. Rahat bir süreçti.
Deletedmom15262 Yasemin_35 cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 💓🌸çok sevindim sizin adınıza sağılıkla doğsun yavrunuz 🧿💐
Deletedmom15262 Sibbeell cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 💓🌸hayırlı olumlu sonuçlanır insallah rabbim emeğinizin karşılığını sağlıklı evlat nasip etsin🧿💐
Mavi34 Melekhkn hayırlı olsun inşallah pozitif olsun sonucun. Benim trasnferdrn 3 gün sonra çene biyik bölgem.lekelendi. sağ kasığında arada ufaktan batma oldu bi heveslendim. Bir-kac gün sonra adet belirtilerim başladı tutmadı kesin regl olucam dedim 8.gun dayanamadım erken test yaptım silik çizgi çıktı emin de olamadım 11. Günü zor bekleyip kan verdim ☺
honey Melekhkn 7 yada 8.gün ufak bir lekelenmem olmuştu ve aynı gün hafif mide bulantısı ve baş dönmesi onun dışında bir belirti yaşamadım ama bu belirtiler olmadanda tutabilir bu belirtiler olmadı diye ümitsizliğe kapılma sakın 😊
Yasemin_35 Deletedmom15262 İkizlerim olacak kısmetse🙏🏼 Allah size de nasip etsin inşallah. Güzel haberler alın
Taze_hamis Aycicegim ahhh canım çok çok sevindim gebe oluşuna ❤️ Konuşmuştuk seninle 🥰 takip ediyordum 😍 allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🥰🥰🥰
Aycicegim Taze_hamis hatırladım isminden canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ ben halen inanamıyorum hep olumsuza alışmış ya bünye kabullenemiyor.. çok şükür oldu 🤲🏻❤️
Taze_hamis Aycicegim tadını çıkar gebeliğinin tatlım 😍😍😍😍😍 rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesin 🙏🙏🙏
Seva_aa Yasemin_35 sizinki kacinci denemede tutdu acaba? ben bugun ilk denemem basarisiz oldugunu oyrendim cok uzgunum😔
Deletedmom15262 Yasemin_35 amin Allah razı olsun 🧿🧿 MAŞALLAH rabbim bağışlasın sağlıkla doğsun yavrularınız💐
Yasemin_35 Seva_aa Benim ilk denemem tuttu ama düşük yaptım, ikinci denemem tutmadı, çok şükür 3.denemem tuttu🙏🏼 Düşük yaptığımda çok üzülmüştüm, çok ağlamıştım ama inanın şuan hatırlamıyorum bile o günleri. Allah bu mutluluğu size de yaşatsın🙏🏼
Aycicegim Seva_aa kuzum yoğunluktan giremedim buraya şimdi görünce kendimmiş gibi çok üzüldüm sana hep dua ediyordum pes etmek yok biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın elbet olcagına inanamıyorum hayırlısıyla 🤲🏻
Deletedmom15262 @YasemİN_35#15587297 Allah razı olsun aminnn insallah🤲🏻 Allah bağışlasın OYYY MAŞALLAH 🧿🧿 SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN 💓🤲🏻
Durucan Aycicegim 2 embriyo da tutmuş mu yoksa tek embriyo mu tutmuş canım. Çok sevindim adına sağlıkla kucağına al 💗 biliyorsun bende senden önce transfer yapmıştım tek embriyo tek gebelikte maalesef bugün yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım doktorum kontroller de gözden kaçırmış meğer tek emriye tek yumurta ikizi oluşmuş küçük olan asıl embriyonun kalbini durdurmuş ikisini de almak zorunda kaldık. Ama sonuç ne olursa olsun artık biliyoruz hamile kalacağımızı o bile insana teselli veriyor insana çokça sağlıklı gebeliklere 💗
Aycicegim Durucan canım iki embriyo konuldu ama tek mi çift mi oldugu belli değil kese de belli olur ancak
Aycicegim Durucan yaa çok üzüldüm demekki bak embriyoların çok güzel kaliteliymiş içeride bölünmüş.. Ne denir nasıl yapılır bilmiyorum Rabbim sabırlar versin bu süreç zaten o kadar uzun yorucu ki Allahım hayırlısı ile nasip etsin kuzum hep dua ediyorum bizler için her zaman 💕
Sukriyeyvz_ Durucan merhaba iyi akşamlar ben bisey sorabilirmiyim acaba bende 15 gun once transferim gerçekleşti artislarimdq cok iyiydi yazmışsıniz artislariniz ne sekilde ilerledi acaba banada 2 embriyo transfer edildi 10 gun kan testim 250 12 gun testim 740 15 gun testimde 3470 çıktı insallah pazartesi günü keseyi gormek icin gidicez insallah görürüz ve hic bi sorun yoktur. Biraz korku desem endisemi desem hani degerlerin artışları falan iyimi acaba surekli araştırıyorum cokmu yüksek
Durucan Sukriyeyvz_ Canım benim tek embriyo yerleştirildi 10. Gün 240 13. Gün 1175 cıktı ama sizinkine 2 günde bir 2 kat artış olmua gayet iyi artışınız bir sorun yok gibi görünüyor. Ama maalesef benin bugün 9. Haftaydı ve kalbi durdu birde tek embriyo ikiz gebelikmis bunu da bugün öğrendik maalesef ikisini de bugün kürtajla almak zorunda kaldık. Ama benimde artışlarım sizin gibiydi ikiz gebelikle sonuçlandı geçte olsa öğrendik bunu. Umarım iki embriyo da tutmuştur ve sağlıkla ilerler 💗
Sukriyeyvz_ Durucan yaa ne diyeceğimi bilemedim suanda canim benim ama hic üzülme olumsuzluga kapılma tekrar dene insallah yine olur. Bakalim bende pazartesi gidicem cok teşekkür ederim 🙏💓