Aycicegim Nazli06 aynen öyle bende progestan fitil iğnesi folik asit estrofem coraspin enox vuruyorum. Bu progestan iğne vurulan yerlerim beze şeklinde şişlik oldu artık iyice 😵 seninde öyle mi
Nazli06 Aycicegim ne sağa yatabiliom ne sola yatabiliorum artık ceviz gibi aynı sis baya bı birde morarmalar oldu 😞
Aycicegim Nazli06 kalçam da şekil bozukluğu oldu resmen sonradan geçiyor mu acaba sanki ilaç orada toplanmış dağılmamış gibi her gün iki ampul birden vuruyoruz 😵
Aycicegim Nazli06 inşallah acısı için hiç bir çözüm buldun mu transfer den önce buz koyuyordum iyi geliyordu ama şimdi ne olur ne olmaz diye yüzüstü yatmak istemediğimden buzda koyamıyorum
Nazli06 Aycicegim ben hiç bişi yapmadım cnm valla vücut alıştı artık herseye cok şükür şikayetim yok cnm katlancaz artık 🥰
Nazli06 Aycicegim tabiki herşey onlar için onlar iyi olsunda çok şükür herşey gelir geçer unutulur elbet yeterki oslun ❤️
nvn-mutlu Nazli06 benim ikiz değil tek gebelik o yüzden bilmiyorum iki tane transfer olmuştum ama ultrasonda tek göründü
Aycicegim Gulce5038 canımmm bugun 9.gün dü sabah kan verdim az önce çıkmış 130.98 🥰 çok şükür dualarla Rabbim nasip etti 🤲🏻❤️