Nazli06 Gulce5038 anladım CNm ben birde şey dicektim afedersin vajina üstünde sağda solda şişlik var Hafif çizgi gibi
Nazli06 Gulce5038 kullanıyorum eed ama tam kasık rahim bölgesinde bişi analamdim hayırlısı artık carsmaba gidicem isalah bakalım
Gulce5038 Nazli06 benm basıma gelmedi valla ne desem yalan olur şimdi ama ıkı embrıyo teansferi olunca ınsan ıkısınıde olsun istiyo anlıyorm seni bende ıkı embrıyo transfer oldum biri tuttu
Nazli06 Gulce5038 herşey nasip cnm birde olsa bizim ikide olsa bizim sadece merak edior insan sağlıklı sıhhatli olsunda tek çift hiç farketmez yeterki o duyguyu yasayalim dileyen herkese nasip olsun isalah güzel duygular ☺️
Aycicegim Nazli06 olur mu olur bol bol dua et benimde çift transferim oldu beklıyorum bu hafta kan vereceğim🥰
Gulce5038 Nazli06 inşallah aynen öyle cinsiyetinde de ben kız olsn istedim sonra dedm bu da yoktu şükretmelisin Allah nasip etsin tadına varsın isteyen herkese inşallah saglıcakla güzel haber alın insallah 🙏🏻
Aycicegim Gulce5038 canım kan sulandırıcı iğneyi ne kadar kullandın bir kutu bitince başladın mı tekrar iki tane kaldı benim doktora soracağım verecek mi bakalım
nvn-mutlu Nazli06 maşallah 🤗 inşallah ultrasonda da görürsünüz benim ilk kontrolüm de ultrason da görülmemişti tekrar kan testi vermiştim ikinci gittiğim de görmek nasip oldu 🤲 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin
nvn-mutlu Nazli06 benim ikiz değil tek gebelik o yüzden bilmiyorum iki tane transfer olmuştum ama ultrasonda tek göründü
Nazli06 Aycicegim bende şuan coraspin kullanıyorum birde göbekten kan sulandırıcı iğne vuruom birde kalçadan progestan iğnesi var onu kullanıom
Aycicegim Nazli06 aynen öyle bende progestan fitil iğnesi folik asit estrofem coraspin enox vuruyorum. Bu progestan iğne vurulan yerlerim beze şeklinde şişlik oldu artık iyice 😵 seninde öyle mi